Transparent
Inloggen
Sluiten



Discussieer mee op de forums


Tags

branthwaite boscagli everton fandag jarrad kondigde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Welkom Jarred. Tweebenig, razendsnel en boomlang. Nu hopen dat je ook een beetje verdedigen kan.
+2/-0

Riverside (geschorst)
1 jaar geleden
Ben benieuwd, maar dus geen optie, dat is dan wel weer jammer…
+1/-0

 
1 jaar geleden
Ik denk puur ter overbrugging van de blessure van Boscagli. Maar staat hij er ook meteen ??? Was Moreno niet voor een half jaar te porren ?
+2/-0

 
1 jaar geleden
Dat is ook mijn punt van zorg, staat er bij de vCL een verdediging die de druk aan kan ? Tijdens het oefenpotje kwam het achterin nog wat onwennig over. We hebben eigenlijk een CV nodig die de jonkies daar stuurt.
+1/-0

1 jaar geleden
Hij heeft al een tattoo van Veerman op zijn arm.
+1/-0

1 jaar geleden
Wellicht nieuwe cultheld in wording? Ik moet zeggen hij heeft wel de features die ik al jarenlang gemist heb bij de centrale verdedigers van PSV. Fysiek, lengte, snelheid, kopsterk, 1 tegen 1. Het enige wat ontbreekt is eigenlijk de ervaring. Maar ja dat gezegd hebbende, hij heeft natuurlijk wel 2 jaar lang met de ‘grote jongens’ in de premier league meegetrainde en zelfs een aantal premierleague wedstrijden in de pocket. Wellicht een gouden fondst
+2/-0

1 jaar geleden
Blij mee en nog mooi op tijd voor de CL. Speler die een hoger niveau gewend is dus lijkt mij een prima tussen oplossing.
+1/-0

1 jaar geleden (gewijzigd)
De 4e huurling al dit seizoen, ik ken die jongen verder niet, maar met 4 huurlingen zonder koopoptie laat je als PSV te weinig zien dat je ook met de toekomst bezig bent in mijn ogen. Met huurlingen schiet je als PSV zijnde meestal niets op, laat staan met 4 in een seizoen. Wederom een slechte beurt voor John de Jong als TD.
+1/-4

 
1 jaar geleden
Ik snap best dat je negatief wil doen jegens John de Jong (mijns inziens onterecht maargoed) maar hou het dan wel bij de feiten. Want hoe jij aan 4 huur spelers komt zonder koop optie is mij een raadsel. Bovendien spreek je jezelf gigantisch tegen want de huur constructie van Brantwaithe is puur ter overbrugging vanwege afwezigheid Boscagli en het niet willen opstapelen van spelers omdat er juist vertrouwen is in de spelers die er al zijn en/of er aan zitten te komen. Daar kan je van vinden wat je wil maar dat is juist een bewuste beleidskeuze (en echt niet alleen keuze van de Jong) gericht op die toekomst waar jij over hebt
+4/-0

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
Nou vooruit dan, hier zijn ze Vinicius, Hoever, Branthwaite, Savio. Dat zijn 4 huurlingen zonder koopoptie. En even voor de duidelijkheid ik WIL niet negatief zijn over John de Jong, maar ik vind dat hij PSV ver terug heeft gegooid in 5 jaar. Toen hij aan het roer kwam stonden PSV en AJAX op ongeveer gelijke hoogte, AJAX heeft een gigantische sprong voorwaarts gemaakt en PSV is onder zijn leiding nauwelijks vooruit gegaan. Deels door al zijn miskopen, deels door alle huurlingen of oudere spelers zonder restwaarde. Dat is gewoon mijn persoonlijke mening.
+4/-2

 
Als er nu één speler via Brands naar PSV is gekomen is het Branthwaite wel. Maar nee, nu is het de schuld van De Jong :D
+4/-2

 
1 jaar geleden
Ja en wat heeft dat nou weer met Brands te maken? IK vind 4 huurlingen achterlijk kortzichtig beleid.
+1/-2

 
1 jaar geleden
Nee ik snap echt niet wat het nou uitmaakt of die jongen via Brands of via onze scouting komt, aan het eind van het traject bepaalt onze TD, John de Jong dus of deals wel of niet door gaan. Onze TD heeft verzonnen dat 4! Huurlingen een gezond beleid is voor PSV. Ik vind van niet.
+1/-3

 
1 jaar geleden
Het is ook een matig beleid, volkomen met je eens.

Laat de pro's hier maar eens uitleggen wat er goed aan is om 4 huurlingen zonder koopoptie erbij te hebben.
+2/-3

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
Zie onderstaande posts, argumenten genoeg (financieel, topspeler die anders niet haalbaar zou zijn, ter overbrugging van geblesseerde eigen spelers, ter overbrugging jeugd die er nog net niet klaar voor is, etc, etc.) Ik lees juist geen argumenten om het niet te doen behalve dat een gehuurde speler geen kapitaal vertegenwoordigt. Maar als voorbeeld: een gehuurde topspeler die anders financieel nooit haalbaar zou zijn krikt wel het niveau omhoog waardoor anderen meer waard worden of waardoor we wel Championsleague halen of kampioen worden en financieel er op deze manier de vruchten van kunnen plukken. Bovendien zijn tig voorbeelden van spelers die je 5 jaar onder contract hebt staan die totaal niet uit de verf komen maar wel 5 jaar salaris aan kwijt bent. Zomaar 3 tegen argumenten voor de denkfout dat een gehuurde speler automatisch ‘verkwisten van kapitaal’ betekent. Dus je kan het simpelweg niet stellen dat 4 gehuurde spelers er teveel zijn en 2 niet. Het gaat om de redenen erachter. Ik heb ook liever een topper in eigendom dan in huur en natuurlijk moet je halve selectie niet uit gehuurde spelers bestaan maar de omstandigheden zijn nu eenmaal zo dat wij als PSV zijnde onder aan de financiële ladder staan en creatief moeten zijn om de doelstellingen te behalen
+3/-0

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
Oh jij telt Vinicius gemakshalve even mee. Die is vorig seizoen gekomen en het is nog geheel onduidelijk of hij na transfer deadline nog bij ons voetbalt aangezien er al sprake geweest is van overname door Braziliaanse club van Benfica. Maar fair is fair hij voetbalt nu nog bij ons en als je het zo ziet zijn het er 4. Trouwens ieder weldenkend mens beschouwt de Savio constructie met Mancity als huzarenstukje. Deze jongen had anders nooit voor ons kunnen voetballen, gaat hoogstwaarschijnlijk om meer dan 1 seizoen en gaan daar nog geld mee verdienen ook. Vind je dit werkelijk waar een slechte move van PSV/de Jong? Mijn betoog over Branthwaite heb ik al uitvoerig besproken in vorige post. Blijft enkel nog Hoever over. Het verschil met Ajax is echt niet in 5 jaar gecreëerd doordat PSV/de Jong 5 jaar lang wanbeleid heeft gevoerd. Was het PSV beleid afgelopen 5 jaar zaligmakend? Nee absoluut niet. Maar het verschil is simpelweg gecreeerd omdat Ajax van de ene op de andere dag (wijzelijk) heeft besloten om eindelijk eens hun finananciele slagkracht te gaan inzetten waartegen wij nooit opgewassen zijn geweest.
+3/-0

 
1 jaar geleden
Het probleem is niet een huurling, misschien is Savio een schot in de roos, ik hoop het. Maar 4 huurlingen in een seizoen( en natuurlijk tel ik Vinicius ook mee, is gewoon een huurling toch?) Is Naar mijn mening minimaal! 2 teveel.
+2/-3

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
Waarom zijn 4 huurcontracten er 2 teveel dan? Waarop baseer jij die verhouding? Zo simpel kun je dat niet stellen vooral niet als daar goede argumenten tegenover staan zoals: het niet in de weg willen zitten van eigen jeugd, ter voorkoming van opstapeling contractspelers omdat er tijdelijke blessures zijn, deal die aan alle kanten winst oplevert (bijv, Savio) spelers van top niveau die anders financieel nooit haalbaar voor ons zouden zijn (bijv, Rodriguez) etc. Ik snap dat een huur speler geen eigen kapitaal is maar daar staat ook tegenover dat je niet opgescheept zit met een contract van 5 jaar voor een speler die toch niet blijkt te voldoen (bijv, Luckassen).
+3/-0

 
1 jaar geleden
Ik vind dat een club als PSV dat voor een groot gedeelte afhankelijk is van de verkoop van spelers om een gezonde begroting te kunnen hanteren. Niet afhankelijk mag zijn van zoveel huurlingen. Misschien blijft Savio een jaar langer, dat is inderdaad de intentie, maar die zekerheid hebben we niet. En die zekerheid is nou net mijn grote probleem met huurlingen, misschien weten we ons te plaatsen voor de CL dit seizoen en volgend seizoen, maar wat als het niet gebeurt? Hoe gaan we die 4 spelers dan vervangen? Ik vind eigenlijk dat PSV nooit spelers moet huren, ik vind het weggegooid geld, maar vooruit er zijn ook gevallen waarin PSV er wel wat sportief aan had(Guardado, Alex, vGinkel bv). Dus een enkeling kan! Positief uitwerken, maar 4 is veel en veel teveel.
+1/-5

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
Je hebt net zo min de zekerheid dat een gekochte speler waar je veel geld aan uitgeeft rendeert maar vervolgens zit je er wel 5 jaar lang mee in je maag gesplitst en raak je hem aan de straatstenen niet kwijt. Ik had graag Baumgartl, Bruma, Luckassen, Romero, Drommel, etc gehuurd om ze vervolgens weer net zo makkelijk af te staan. Dat is pas weggegooid geld!
+4/-0

 
1 jaar geleden
Rik Elfrink heeft ook laten weten dat PSV van de huurconstructie wel degelijk financieel beter wordt. Dus naast het sportieve aspect gaat PSV er zeker financieel op vooruit.
Als je door het huren van een speler er op vooruit gaat in kwaliteit moet je dat altijd doen. Het is dan zaak aan de spelers met een vast contract dat ze beter zijn. Als je die druk niet aan kunt, moet je lekker in de KKD gaan voetballen.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Je moet gewoon voor de sterkste selectie gaan. Door goede resultaten worden je eigen talenten ook meer waard. Je kan Gakpo zo 15 miljoen bijplussen met CL ervaring en een landstitel op zak. Als de sterkste huur is gewoon voor gaan. We kunnen nu eenmaal geen spelers van 25 a 30 miljoen aantrekken. De net nietjes die we de afgelopen jaren hebben gekocht hebben het ook niet gebracht.
+4/-0

Riverside (geschorst)
1 jaar geleden
Met Jarrad erbij zou ik over 2 weekjes startten met deze 11 in 020:\( mits fit)
Benitez
Hoever/Teze/ Jarrad/ Mauro
Til/ Sangare/Guti/Simons
De Jong/Gakpo
Til in vrije rol beetje vals op rechts, denk dat hij daar goed uit de verf komt, vind Madueke op dit moment geen beste indruk maken, Simons kun je ook vervangen voor Veerman
+1/-1

1 jaar geleden
Wij zullen het er, naar het nu schijnt, mee moeten doen.

Wat ik mij afvraag, ik zag dat Vitesse cv Ferro van Benfica huurt, was die niet wat voor ons geweest? Ik weet het niet hoor, is maar een vraag.

Again welcome JB.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Is ook met een optie tot koop zie ik.
Ik heb hem nog nooit gezien, maar een jongen van 25 die in 6 jaar Benfica tot 43 wedstrijden komt is óf veel geblesseerd óf niet goed genoeg.
Misschien is het wel een laatbloeier, maar er is niet veel wat daar op wijst.
+1/-0

1 jaar geleden
Hij is wel bloedsnel he. Ik hou wel van zeer snelle verdedigers. Die kunnen als ze verkeerd instappen bij het hoog druk zetten ook nog een keer in de achtervolging de uitgebroken man met bal achterhalen. Zeker als er veel ruimte ligt achter de defensie als we hoog spelen moet je er minimaal 1 bij hebben die op de brommer is.
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato hendrikus izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler shevchenko skipper slot tuchtcommissie vip wedstrijdrapportage