Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV loot AS Monaco, eerst uit

18 juli 2022 11:28
Foto: Pro Shots

<b>PSV loot AS Monaco, eerst uit</b>; image source: Pro Shots

PSV speelt in de derde kwalificatieronde van de UEFA Champions League tegen AS Monaco. De Eindhovenaren spelen eerst uit.

De volledige loting:

Maccabi Haifa (Isr) / Olympiakos (Gri) - Apollon Limassol (Cyp)
Qarabag (Aze) / Zürich (Zwi) -Ferencvaros (Tur) / Slovan Bratislava (Slw)
Ludogorets (Bul) / Shamrock Rovers (Ier) - Dinamo Zagreb (Kro)/Shkupi (Mac)

Maribor (Slv) / Sheriff (Mol) – HJK Helsinki (Fin) / Pilzen (Tsj)
Linfield (NIe) / Bodo Glimt (Noo) – Zalgiris (Lit) / Malmö (Zwe)
Rode Ster (Ser) – Pyunik (Arm) / Diddeleng (Lux)

AS Monaco (Fra) - PSV
Dynamo Kyiv (Oek) / Fenerbahce (Tur) – Sturm Graz (Oos)
Union Saint-Gilloise (Bel) – Rangers FC (Sch)
Benfica (Por) - Midtylland (Den) / AEK Larnaca (Cyp)

De winnaars gaan naar de laatste kwalificatieronde, ook wel play-offs genoemd, voor de Champions League. De verliezers gaan direct naar de Europa League. De loting voor de play-offs van de Champions League vindt plaats op 2 augustus.

De wedstrijden van PSV:
2/3 augustus: AS Monaco - PSV
9 augustus: PSV-AS Monaco




Tags

monaco kwalificatieronde aek benfica bodo bratislava diddeleng dinamo dynamo fenerbahce ferencvaros gilloise glimt graz haifa helsinki hjk kyiv larnaca limassol linfield ludogorets maccabi malmo maribor midtylland olympiakos pilzen pyunik qarabag rangers rovers shamrock sheriff shkupi slovan ster sturm uefa union verliezers zagreb zalgiris zurich

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Doe maar nen hendige, grote namen komen dan van eiges wel
+1/-0

1 jaar geleden (gewijzigd)
Liever niet Monaco, de rest moeten we kunnen hebben.
Edit Dat is echt balen dat we tegen Monaco moeten, dat worden mooie wedstrijden, maar wel een moeilijk verhaal om door te komen.
+1/-0

1 jaar geleden
Dat had beter gekund, maar goed we willen niet alleen de Cl halen, maar ook wat punten pakken in de poule en dan moet je dit soort tegenstanders kunnen verslaan. Er zijn geen excuses meer dit jaar moet het gebeuren. Verlies je van Monaco is het seizoen mislukt zo simpel is het gewoon.
+3/-6

 
1 jaar geleden
Precies zo is het. Kan je niet van dit soort gasten winnen. Dan heb je er ook niks te zoeken.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Zou idd een flinke domper zijn, maar of het seizoen mislukt is, ligt vooral ook aan de rest van het seizoen. Als we CL missen, maar wel kampioen worden en een goeie Europese campagne op een niveautje lager hebben, dan kan het seizoen alsnog prima geslaagd zijn... ;-)
+8/-1

 
1 jaar geleden
Vind ik niet. We zijn altijd een CL club geweest, maar de afgelopen jaren afgegleden naar een bedenkelijk en PSV onwaardig niveau met vernederingen tegen Osijek, Basel, Lask en dat terwijl we constant top 32 lopen te bléren. Wil je financieel weer een beetje in de buurt komen van Amsterdam zal je die CL weer eens moeten pakken. Wil je je spelers ook eens voor de absolute hoofdprijs verkopen, moet je CL pakken. Wij zijn PSV en we hebben al 7 jaar geen wedstrijd in de CL gewonnen, compleet en totaal PSV onwaardig. Tijd om daar eens serieuze verandering in te brengen. Geen CL betekend gewoon nog verder achter ook op nationaal niveau. Dan zijn de feestjes voor een eventuele beker en kampioenschap leuk en Europese campagne tegen clubs uit Israël Cyprus en Scandiniavië leuk tot je tegen een Europese subtopper aanloopt en er uit vliegt. Pak dan die 40 miljoen extra nog ff mee, we kunnen het hard gebruiken.
+7/-0

 
Ja man, sla anders weer eens volledig door :D

Als je in april/mei kampioen wordt heb je een top seizoen gehad, ongeacht wat er Europees gebeurd is
+9/-3

 
1 jaar geleden
Gelukkig mag iedereen een eigen mening hebben en hoeven we niet allemaal enkel achter jou aan te lopen.
+6/-0

 
1 jaar geleden
Jij snapt het :ja Dinsdag 9 augustus kan het hele seizoen er gewoon al op zitten als je op dat moment zelfs ook al één wedstrijs in de Eredivisie gespeeld hebt :ja



:denk
+4/-4

 
1 jaar geleden
Als je niet door gaat is vooral vorig seizoen definitief mislukt. Komend seizoen kan je nog altijd kampioen worden en de EL winnen.
+1/-0

1 jaar geleden (gewijzigd)
Spannend! Als we iets willen in de CL moeten we deze zonder veel problemen winnen. Eerst uit is imo tegenwoordig een groot voordeel nu die uitdoelpunten niet meer dubbel tellen
+1/-0

1 jaar geleden
Wordt een zware kluif.Vorig seizoen verloren en gelijk,dat moet dit seizoen dus beter.Mocht PSV verliezen dan rest de andere cl leaque.We gaan het zien.
+1/-0

1 jaar geleden
Pittige loting voor AS Monaco, zullen ze niet leuk vinden.
+11/-0

1 jaar geleden
Nou dat kon vrijwel niet slechter. Irritant.
+1/-0

1 jaar geleden
Nou kunnen gelijk aan de bak,eerst uit is een klein voordeel.
+2/-0

1 jaar geleden
Normaal is dit kaliber in de laatste voorronde al te sterk voor ons, maar nu krijg je ze dus nog "eerder" in de voorbereiding. PSV en loten het blijft een dramatische combinatie. Ik weet ook heus wel dat je hier van moet winnen als je CL wil halen, maar een keer wat mazzel om meer kans te maken om die miljoenen eens binnen te tikken zou ook wel eens mogen #nikscalimero
+7/-0

 
Zoals een jaar geleden met Galatasaray en Midtjylland bedoel je?
+2/-0

 
1 jaar geleden
En reken maar dat hierna Benfica komt.....Toch denk ik dat we het gaan halen er staat een veel betere ploeg dan de afgelopen jaren.
+2/-0

1 jaar geleden
Je moet ook een beetje geluk hebben met loten en dergelijke. Maar PSV loot wederom de moeilijkste tegenstander. Het zal ook weer eens niet. Van de andere kant, als ze het niet weten te winnen hoor je ook niet in de CL thuis.
+2/-0

 
1 jaar geleden
Als ze afgelopen seizoenen niet zo dramatisch hadden gepresteerd was je gewoon nog steeds geplaatst in de voorrondes en kon je daarna vanuit pot 3 de loting in. Nu ben je ongeplaatst en mocht je het halen kom je vrijwel zeker in pot 4. Kan je ook niet klagen dat de loting ruk is.
+1/-0

 
Uh, we waren geplaatst deze ronde. Monaco was ongeplaatst
+6/-0

 
1 jaar geleden
Dan was het de volgende dat we sowieso ongeplaatst zouden zijn. Desalniettemin hebben we weinig recht te klagen als je jaren lang nauwelijks Europese punten haalt en geen kampioen wordt, direct gevolg daarvan is dat lotingen relatief vaak ruk gaan zijn.
+1/-0

1 jaar geleden
De zwaarst denkbare loting. Echter ik heb een andere mening dan velen hier. Als PSV champions league haalt is 3e of 4e plek maximale. In Europa League kan PSV komend seizoen wellicht goede resultaten behalen, ver komen, waardoor spelers ook tegen betere prijzen verkocht kunnen worden. En bij kampioenschap spelen we volgend seizoen sowieso CL. seizoen is echt niet mislukt bij uitschakeling
+5/-0

 
1 jaar geleden
Kun je toch nog altijd beter de CL (start)premie meepakken (en deels afpakken van die club uit Duiven), 3e worden en dan doorknallen in de EL?
+1/-0

1 jaar geleden
Tekst van het artikel klopt niet. Verliezen is groepsfase Europa League.
+1/-0

1 jaar geleden
Noem mij maar pessimist, maar ik verwacht dat we weer "ouderwets" EL gaan spelen komend seizoen. Normaal gesproken is Monaco echt wel de betere ploeg. En dan kun je wel dooddoeners gooien als Je moet van alle clubs kunnen winnen, maar er zit echt wel dik verschil tussen de verschillende mogelijke tegenstanders. Als je in de voorrondes een gelijkwaardig (of zwakker) team treft, dan kun je de groepsfase en in 35m cashen. Als je dan 6x verliest is dat kut, maar dan heb je in ieder geval de minimale premie. Nu kun je met wat pech 5m binnenhalen en je focussen op EL (of zelfs competitie).

Ja ik ben een azijnpisser maar ik baal hier echt van.
+1/-0

1 jaar geleden
Ik denk dat je qua materiaal iets sterker bent, vooral door de komst van De Jong. Maar het lijkt er op alsof RVN nog behoorlijk wat te doen heeft. Daar heeft hij dus nog twee weken voor.
+1/-0

1 jaar geleden
Eerlijk gezegd, vind ik monaco juist een prima loting. Vorig seizoen speelde psv ook tegen monaco en het was nu niet dat psv minder was, dan monaco. Ze verloren, dan wel, maar goed dat was in de laatste minuut, doordat psv zelf nog voor overwinning ging. Terwijl ze eigenlijk genoegen hadden moeten nemen met een gelijkspel en ik vind dat psv er met luuk, guus en benitez er wel sterker op is geworden. Je hebt gewoon meer doelpunten erbij en minder doelpunten tegen. Alleen hoever is een zwakke schakel. Dus het is te hopen, dat mauro wel fit is.
+4/-0

 
1 jaar geleden
Ik heb nog niks van de oefencampagne gezien, is Hoever echt zo matig? Is het niet een kwestie van zijn draai binnen het team vinden? Hij staat toch te boek als groot talent, volgens mij, en niet voor niets al heel jong naar een grotere competitie vertrokken.
+1/-0

1 jaar geleden
Hierop zat ik dus écht niet te wachten.
+2/-0

1 jaar geleden
Dramatische loting. Silver lining is dat alle spelers nu echt wel weten dat ze aan de bak moeten.
+1/-0

1 jaar geleden
Pff, wat een ruk loting…
Voorlopig stemt de voorbereiding mij wel hoopvol; in ‘88 werd ook vrijwel alles verloren en the rest is history 😊
+3/-0

1 jaar geleden
Je moet dus gewoon kampioen worden, laten we ons daar primair op richten.
+1/-0

1 jaar geleden
Heen wedstrijd op 2,5uur van ons vakantieadres, had slechter gekund.
Iemand nog tips voor mijn vrouw en kinderen om de dag door te komen in Monaco ;-)
+1/-0

1 jaar geleden
Die wedstrijd om de fruitschaal zal toch wel verzet worden ?
+1/-0

1 jaar geleden
Voorronde CL en JC-schaal in dezelfde week.
Het programma raakt bijna met het jaar voller.
Tijd om te stoppen met die zinloze JC-schaal.
De spelers en supporters denken er misschien anders over, want korte route naar een prijs. Maar je moet op een ogenblik kiezen. Het oude seizoen is nog niet voorbij of het nieuwe begint al. Internationals moeten nog uitrusten. Selectie is nog niet compleet. Dragende spelers kunnen zomaar verkocht worden, op het laatste moment.
Het beleid van UEFA, FIFA en KNVB is altijd meer meer meer, maar het houdt een keertje op.
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo hendrikus koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip waarheidsgehalte wedstrijdrapportage