Transparent
Inloggen
Sluiten

Gutiérrez en PSV dichtbij verlenging contract

22 juli 2022 09:36 - ED
Foto: Pro Shots

Gutiérrez en PSV dichtbij verlenging contract; image source: Pro Shots

Het Eindhovens Dagblad meldt dat PSV erin lijkt te slagen het contract van middenvelder Érick Gutiérrez te verlengen. De Mexicaan heeft een aflopend contract en de club wil graag langer verder met hem. Het zou om een verlenging met meerdere jaren gaan voor de 27-jarige die sinds 2018 in Eindhoven actief is met wisselende hoeveelheden speeltijd onder verschillende trainers. 'Guti' komt momenteel terug van een blessure en is wellicht zaterdag inzetbaar tegen Betis.

Meer op ED




Discussieer mee op de forums


Tags

gutierrez verlenging betis guti

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Heeft Guti wel verdiend! Lijkt er echter wel op dat hij weer op de bank moet plaatsnemen als Ruud met de punt naar achteren gaat spelen dit seizoen.
+1/-0

1 jaar geleden
Indien fit zou ik hem toch zeker samen met Sangaré laten spelen in vCL in systeem met punt naar voren. Mogen Veerman, Simons en Til uitvechten wie op 10 gaat spelen. Wedstrijd is te belangrijk om met een nog niet-ingespeeld systeem te beginnen, deze heren hebben in elk geval de automatismen van vorig seizoen. In de supercup of (tegen kleintjes) in de Eredivisie kun je je gewenste systeem erin slijpen.
+4/-0

 
1 jaar geleden
Helemaal mee eens. Eerst moet de verdediging weer op sterkte zijn.
+1/-0

1 jaar geleden
Goede zaak. Mexicaans International. Kan zichzelf nu in de WK selectie spelen en voldoet uitstekend voor PSV.
+3/-0

Riverside (geschorst)
1 jaar geleden
Ik hoop dat hij snel bijtekent, ik had hem zelf wel voor 2 jaar geleden afgeschreven, maar wat heeft hij, ook door Roger, een come back gemaakt, op de 6 positie, voor de verdediging zijn sterkste plek, en staat hij bij mij als eerste op het bord👍, iig zijn naam op mijn nw shirt😂👍
+3/-0

 
1 jaar geleden
Ik vind Guti ook erg belangrijk. Het is een voordeel dat hij een 'voetballer' is zichzelf is een buffelaar/stofzuiger heeft verandert, omdat met alleen mooi voetballen hij niet in PSV-1 kwam. Hierdoor heb je een stofzuiger, met mooie traptechniek om spelers is positie te brengen.
Mauro is eigenlijk ook zo'n soort speler, niet goed genoeg als 10 in PSV-1 maar nu wel een back met veel technisch vermogen tot combinatie-spel. Dan is PSV niet meer zo stroperig als een paar jaar geleden met o.a. Rosario net voor de verdediging.
+1/-0

1 jaar geleden
Van mij mag hij vaker van afstand schieten. Wat een traptechniek heeft hij...
+2/-0

1 jaar geleden
Terechte verlenging. Guti is afgelopen seizoen echt opgestaan en heeft het gewoon erg goed gedaan. Deze knul steekt ook goed in elkaar. Blij met hem!
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.841 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke malaise manolev nederland praag psvrijnwoude renners rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage