Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV meldt komst Sávio

22 juli 2022 16:40 - PSV
Foto: Pro Shots

<b>PSV meldt komst Sávio</b>; image source: Pro Shots

De transfer van Sávio naar PSV is rond, zo meldt de club. De 18-jarige Braziliaan voegt zich per direct bij de selectie van het eerste. Directeur Voetbalzaken John de Jong spreekt de hoop uit dat het de start is van een meerjarig traject, maar de overeenkomst is slechts een huur voor één seizoen. Sávio wordt gehuurd van Troyes, dat dezelfde eigenaar heeft als Manchester City.

De volledige naam van Sávio is Sávio Moreira de Oliveira. Hij beschrijft zichzelf als snel en behendig. De flankspeler wil vooral goals en assists maken.

Meer op PSV




Discussieer mee op de forums


Tags

savio braziliaan eigenaar flankspeler huur jong moreira oliveira troyes

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Misschien ben ik een ouwe lul, maar die 2 grote gouden oorringen, niet mijn ding.
Aan de andere kant, scoort hij de ene na de andere, mag hij er een neusbel bij nemen.
+3/-0

1 jaar geleden
Ik heb erg hoge verwachtingen van hem. Waarom zou je anders een 18 jarig jochie die voor het eerst in zijn leven in Europa is voor één jaar huren zonder optie tot koop (mondelinge intenties zijn leuk, maar hebben we niks aan).
+2/-0

 
1 jaar geleden
Beetje goodwill kweken bij City, wat vriendjes voor Mauro, opvulling voor JPSV, hoop op een toekomstige opleidingsvergoeding, etc.

Een goaltje serie A en een goaltje Copa libertadores tot nog toe. Ik denk niet dat er op een al te grote bijdrage gerekend wordt in een eerste jaartje Europa.
+1/-0

1 jaar geleden
Bem-vindo.
Dat je ons maar de Cl in mag schieten.
+2/-0

 
Kleine1 (geschorst)
1 jaar geleden
Nou, ik geloof niet dat hij meteen in het 1e zal beginnen ….
+1/-0

1 jaar geleden
Als ie 5 of 6 miljoen heeft gekost lijken torenhoge verwachtingen mij niet op zijn plaats. Maar als Johnny en zijn maat toestemming van Brands hebben zal het wel goed zijn.
+2/-1

 
1 jaar geleden
Als je geen hoge verwachtingen hebt, waarom zou je zo'n gastje dan voor een jaar huren?
+2/-0

 
1 jaar geleden
Ik heb geen hoge verwachtingen, kan het enkel maar meevallen. Maar heb niet de illusie dat de nieuwe Ronaldo 6 miljoen kost en aan ons verhuurd wordt met een deel van de potentiële winst in het verschiet. Lijkt me niet realistisch. Hoop dat ik er faliekant naast zit.
+1/-0

Riverside (geschorst)
1 jaar geleden
Vind het bij tekenen van Guti belangrijker dan komst van deze gehuurde man…. Hoop wel dat hij wat voor ons kan betekenen 👍
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato hendrikus izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler shevchenko skipper slot tuchtcommissie vip wedstrijdrapportage