Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV verzekerd van miljoenenbedrag na transfer van Gianluca Scamacca naar West Ham United

24 juli 2022 09:36 - Fabrizio Romano
Foto: Pro Shots

PSV verzekerd van miljoenenbedrag na transfer van Gianluca Scamacca naar West Ham United; image source: Pro Shots

PSV is weer verzekerd van een miljoenenbedrag. Sassuolo-voorzitter Gianluca Carnevali heeft bevestigd dat Gianluca Scamacca de overstap gaat maken naar West Ham United voor een bedrag van 36 miljoen euro met nog eens 6 miljoen euro aan bonussen. De inmiddels international van Italië speelde van 2015 tot 2017 voor PSV, waarna bij zijn transfer naar Sassuolo een doorverkooppercentage werd bedongen.

PSV heeft nooit bekend gemaakt wat het exacte percentage was, alleen dat het om een dubbelcijferig percentage zou gaan. Inclusief de solidariteitsbijdrage is PSV daardoor tenminste verzekerd van een bedrag van bijna 4 miljoen euro.




Tags

ham miljoenenbedrag scamacca west sassuolo carnevali solidariteitsbijdrage

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


Zo die brengt zowat elke dag geld op;-)
+3/-0

 
1 jaar geleden
En we zijn er nog niet ;-) Hij moet persoonlijk nog rond komen, gekeurd worden en door West Ham bevestigd worden.
+2/-0

1 jaar geleden
Gelijk overmaken naar Dries Mertens, nog een winnaar pur sang om de selectie naar een hoger niveau te trekken en een lekkere vrije trap. Buitenkansje en zie hem liever dan Wijnaldum.
+4/-1

1 jaar geleden
Fijn! En wat gaan wij daarmee doen? Hoe gaan wij deze extra centen aanwenden?
+1/-0

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
Gewoon op de betaalrekening zolang de selectie compleet is. Er schijnt namelijk een groot vertrouwen te zijn in het huidige spelers materiaal (inclusief de centrale verdedigers). Dan mogen ze het ook laten zien ook. Ook ik zag aan het begin van het seizoen het liefst nog een ervaren centrale verdediger erbij (type Moreno). Maar het heeft geen zin meer om daar nu nog in te investeren met het zwaartepunt van het seizoen al over een week
+1/-1

1 jaar geleden (gewijzigd)
De bottom line is dat je nooit te vroeg afcheid moet nemen van je jonge talenten. Dat had in dit geval een hele goede spits gescheeld (en het aantrekken van Luuk de Jong overbodig gemaakt) of naar keuze 36 miljoen euro te besteden... Daar valt die 4 miljoen bij in het niet... Vanwaar dus die opwinding?
+2/-1

 
1 jaar geleden
En wanneer weet je welk moment goed is? In dit geval kun je PSV niets kwalijk nemen lijkt me. Hij heeft het notabene bij Zwolle ook niet gered. Dat hij het via een omweg nu alsnog lijkt te redden (sassuolo en whu zijn ook nog niet de absolute top) is mooi voor die jongen.

Ik kan je best een eind volgen. Maar als ik bijvoorbeeld huntelaar kijk, die zat bij ons achter kezman. Kezman deed het vrij aardig dus geen reden tot wisselen. En Huntelaar heeft een vrij aardige carrière gehad daarna.

Meer recentelijk, Piroe. Hier voldoende kansen gehad, maar net niet goed genoeg. Doet het prima op het 2e niveau in Engeland, gaat waarschijnlijk hogerop, maar dat kost dus tijd.
+2/-0

 
1 jaar geleden
Huntelaar vond ik de enige échte fout van Heilige Hiddink - Archie Thompson zij hem vergeven - want die had gewoon nogmaals verhuurd i.p.v. verkocht moeten worden aan Heerenveen.

Spelers als Diego Tardelli & Cassio Ramos hebben het hier gewoon niet waargemaakt en zijn daarna toch goed terechtgekomen. Dat lijkt ook voor deze Italiaanse snuiter op te gaan. Jammer, maar weinig aan te doen.
+2/-0

 
1 jaar geleden
Volgens mij heeft Marcello ook nog een aardige carrière gehad. Dat was bij ons ook een clown in de verdediging. Denk dat PSV in deze goed gehandeld heeft. We zagen het niet in hem zitten, maar wel een goed doorverkoop percentage. Er is geen enkele garantie dat hij bij ons ook 36 miljoen waard was geworden.
+1/-0

 
Huur was geen optie omdat hij nog maar een contract voor een jaar had en niet wilde verlengen. Hij wilde per se weg omdat hij Kezman én Vennegoor (volkomen terecht) voor zich had
+1/-0

 
1 jaar geleden
Sorry hoor maar Piroe , voldoende kansen gehad? Volgens mij heeft hij niet zo vaak gespeeld maar desondanks gescoord.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Wie zegt dat die gozer zich bij ons ook zo had ontwikkeld?
+1/-0

1 jaar geleden
Uitstekend gedaan van PSV dit! (John de Jong?)
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje