Transparent
Inloggen
Sluiten

'Nog altijd volop interesse in Cody Gakpo'

25 juli 2022 09:08 - ED.nl
Foto: Pro Shots

"Nog altijd volop interesse in Cody Gakpo"; image source: Pro Shots

Onder meer het Eindhovens Dagblad meldt dat Cody Gakpo nog altijd volop in de belangstelling staat van clubs uit het buitenland. Vooral clubs uit Engeland zijn geïnteresseerd in de aanvaller, maar PSV wil vlak voor het begin van de voorrondes van de Champions League niet meewerken aan een transfer. Alleen een werkelijk gigantisch bedrag zou voor een vertrek van Gakpo kunnen zorgen. Een bedrag van 40 miljoen euro is niet voldoende en moet fors meer zijn.

Meer op ED.nl




Tags

gakpo cody engeland

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden (gewijzigd)
Ik zou t een schande vinden als deze parel: jong, positief, supergetalenteerd en een sieraad voor de sport minder zou opleveren dan die spelbedervervende slager Martinez van die NV uit Abcoude.
Laat dat een ondergrens zijn en verder hopen dat Savinho t moeiteloos op kan vangen.
Maar liever nog een jaartje 😉
+10/-0

 
1 jaar geleden
Gakpo heeft afgelopen seizoen een goede stap gezet in termen van rendement. Hij was ook belangrijk in grote wedstrijden. Maar daar tegenover staan ook nog altijd voldoende wedstrijden waarin hij te onzichtbaar was. Ik zou niet met zekerheid durven te stellen dat Gakpo zal slagen als hij naar een club van het kaliber Arsenal gaat. Net als dat onze eerdere parels Depay, Bergwijn, Malen en eigenlijk ook Lozano niet (direct) overtuigden bij hun nieuwe clubs. Wel vind ik dat hij inmiddels de Depay van PSV nadert in termen van kwaliteit. Als hij nog een jaar bij ons blijft, dan gaan we heel veel plezier van hem hebben. Vanuit zijn perspectief gekeken, is dit echter wel het moment voor een mooie stap.

Hopen dat Savio het moeiteloos op kan vangen, is een beetje naïef. Gakpo heeft er ook een jaar of 3 over gedaan om op dit niveau te komen. Als die Savio zo goed was, dan was hij wel direct naar City gegaan en hadden ze geen constructie via Troyes en PSV hoeven bedenken.

Mocht Gakpo (en/of Sangaré) vertrekken, dan moet PSV een forse kwaliteitsimpuls aan de selectie toevoegen. En een club als PSV kan geen gelijkwaardige vervangers kopen, dus dat wordt nog lastig zat.
+2/-0

 
1 jaar geleden
In hoop schuilt vaak een vleugje naïviteit. Anders zouden we het wel zeker weten.
+2/-0

1 jaar geleden
Tja Ajax haalt 18 punten in de CL en wij komen CL niet eens in, sterker nog de Europa League poule komen we niet eens door.. dat scheelt een hoop in wat clubs bieden. Al blijft het veel te veel geld natuurlijk
+3/-1

1 jaar geleden
Lees inzet 40 ,zou echt beginnen met 80 miljoen onder de 50 niet te koop...
+1/-0

 
1 jaar geleden
Verkeerde aanname:
Er staat "Een bedrag van 40 miljoen euro is niet voldoende en moet fors meer zijn."
Niet dat PSV slechts 40 miljoen wil.
+1/-0

1 jaar geleden
Door schade en schande wijs geworden: eindelijk eens hoog inzetten! Anders dan maar niet hoor.

Uiteindelijk gaat het erom wat Cody zelf wil. Eigenlijk is hij moreel min of meer "verplicht" om nog een jaar bij PSV te blijven. Als jongen van de club wil je toch koste wat kost (eerst) kampioen worden.
+2/-0

1 jaar geleden
Net zoveel vragen als 020 voor Anthony doet en van het geld depay halen en nog een goede verdediger.

Contract sangare verlengen aub.
+2/-0

1 jaar geleden
4 jarig contract voor Gakpo zal zeker 60M moeten opleveren
+1/-0

1 jaar geleden
PSV heeft ook nog steeds volop interesse in Cody Gakpo!

Volgend jaar, door de voordeur en direct in de basis bij je nieuwe club. (na een mooi WK, waarin je een basisplaats hebt omdat je PSV de CL in hebt geschoten)
+1/-0

1 jaar geleden
Hij wil naar het wk dat is het beter dat hij nog een jaar blijft , in het buitenland is het maar afwachten of je aan genoeg spelen toe komt en niet meegaat naar het wk
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke malaise manolev nederland praag psvrijnwoude renners rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage