Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV bij bereiken play-off ronde CL tegen Union of Rangers

2 augustus 2022 12:13
Foto: Pro Shots

PSV bij bereiken play-off ronde CL tegen Union of Rangers; image source: Pro Shots

Indien het PSV lukt om AS Monaco over twee duels te verslaan wacht in de play-off ronde van de Champions League een strijd met Union Sint-Gillis of Rangers FC. Dat werd dinsdagmiddag duidelijk na de loting in het Zwitserse Nyon. PSV begint dat tweeluik dan met een uitwedstrijd op dinsdag 16 augustus of woensdag 17 augustus, terwijl de return een week later zal zijn.

Mocht PSV uitgeschakeld worden door AS Monaco stroomt het direct door naar de groepsfase van de Europa League. Voorrondes hoeven dan niet meer gespeeld te worden. Dit is ook weer het geval indien PSV in de play-off ronde zou worden uitgeschakeld.




Tags

rangers union monaco gillis nyon

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Dat is in ieder geval mooi. Met de loting tegen AS Monaco hadden we pech, nu zit het mee. Makkelijk zal het sowieso niet worden. Eerst vanavond maar eens gas erop!
+1/-0

 
Kleine1 (geschorst)
1 jaar geleden
Huh, Rangers lijkt me niet echt een meevaller?!
+1/-0

 
1 jaar geleden
De andere optie was Benfica/Midtylland. Naast dat Benfica een stuk sterker is dan Rangers en dat Rangers Bassey aan Ajax kwijt is, heb je bij Benfica iemand rondlopen die alles weet van PSV.
+2/-0

 
1 jaar geleden
Nou die Bassey is een aderlating zeg 🤣
+8/-0

 
1 jaar geleden
Wij weten ook alles over Schmidt. Veel gepraat over vol gass maar 1 grote gatenkaas welke simpel te ontmantelen is met een beetje voetbalverstand
+3/-0

 
1 jaar geleden
Daar blijkt in de voorbereiding bij Benfica anders nergens uit dat het makkelijk te ontmantelen is
+1/-1

 
1 jaar geleden
Ja en die gatenkaas van Roger won vorig jaar de JC schaal, de KNVB beker en feitelijk het kampioenschap ware het niet dat ons nationale scheidsrechtersgilde in nauwe samenwerking met de VAR daar eigenhandig een stokje voor stak. Die gatenkaas smaakte mij niet slecht!
+5/-0

 
Kleine1 (geschorst)
1 jaar geleden (gewijzigd)
Nou ... ik wil liever niet meer tegen Schotten spelen ... maar dat komt misschien omdat ik daar ooit een verschrikkelijke wedstrijd mee heb gemaakt?! :\(
+1/-0

1 jaar geleden
Was die club niet failliet?
come one boys gas erop vanavond make us poud!
+1/-0

1 jaar geleden
Monaco wordt lastig en natuurlijk Rangers of Union ook maar dat is minder moeilijk. Gelukkig niet Benfica want daar win je nooit van.
+1/-0

 
Waarom zou Rangers minder moeilijk zijn dan Monaco? Rangers stond ruim twee maanden terug nog in de finale van de Europa League, terwijl Monaco er na de winter direct uit lag
+4/-0

1 jaar geleden
Benfica bewaren we voor de poule fase ^^
+1/-0

1 jaar geleden
Minst sterke, maar we zijn er nog lang niet.
Eerst vanavond maar eens de toon zetten, zit er klaar voor in Valencia (hier was t toch ?).
+1/-0

1 jaar geleden
Als je 50% kans hebt op Benfica en het wordt eventueel Rangers, dan zit dát niet tegen. Wordt het Union dan spelen we de uitwedstrijd trouwens in Leuven.

Maar Monaco zal eerst een hell of a job worden! First things first.
+1/-0

Riverside (geschorst)
1 jaar geleden
Eerst maar eens horde een….. daarna kijken we wel verder, mocht dat Rangers worden, onderschat dat maar niet! Stonden gewoon in EL finale….. daar hebben wij nog nooit gestaan!
+2/-0

1 jaar geleden
We hebben wel eens slechter geloot. Hoe dan ook zijn dit ploegen waar je een goede kans tegen maakt. Als je wat wil moet het dit jaar gebeuren. Ik heb er wel vertrouwen in.
+1/-0

1 jaar geleden
Bedankt hè Zeist, alle spelers die afgelopen zaterdag diep zijn gegaan zijn vandaag geen schim van zichzelf of al geblesseerd uitgevallen...
+2/-0

1 jaar geleden
Gelukkig niet tegen Benfica. Die zijn vanavond die Denen al aan het platwalsen. Met een coach die alles van ons weet zou dat echt een mission impossible worden.
+1/-0

1 jaar geleden
Bezoektechnisch niet al te jofel.

Maar biedt wel perspectief.

Zeker met Union in pole position.
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo hendrikus koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip waarheidsgehalte wedstrijdrapportage