Transparent
Inloggen
Sluiten

'Shurandy Sambo vertrekt op huurbasis naar Sparta'

3 augustus 2022 22:42 - ED.nl
Foto: Pro Shots

"Shurandy Sambo vertrekt op huurbasis naar Sparta"; image source: Pro Shots

Shurandy Sambo speelt de rest van het seizoen op huurbasis voor Sparta. Dat weet het Eindhovens Dagblad te melden. Als de rechtsback de medische keuring weet te doorstaan, zal hij snel aansluiten bij de selectie van de Rotterdammers. Sambo was bijna een jaar uit de roulatie vanwege een zware knieblessure en kon dit seizoen niet rekenen op veel speeltijd in de A-selectie van PSV.

Eerder dit jaar verlengde Sambo zijn contract nog bij PSV zodat hij nog tot de zomer van 2024 vastligt. In mei vorig jaar maakte hij als invaller al zijn officiële debuut in het eerste elftal.

Meer op ED.nl




Discussieer mee op de forums


Tags

sambo sparta keuring vastligt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Had liever Vitesse gehad, maar hoop dat-ie zich bij Sparta goed ontwikkeld.
+1/-0

1 jaar geleden
Weet niet met wie hij mag concurreren,maar hoop op zoveel mogelijk wedstrijden voor hem.
Daar heb ik ook wel vertrouwen in,deze jongen heeft mi veel potentie.
+1/-0

1 jaar geleden
Breek dat contract maar gauw open en leg hem vast tot 2026.
+1/-0

1 jaar geleden (gewijzigd)
Na die eerste weken met Hoever ga je bijna denken dat we met Sambo al beter materiaal in huis hebben.

Allebei jeugdig en talentvol, vooral aanvallend vanaf back, maar puur defensief bekeken laat Hoever veel grotere steken vallen dan ik Sambo heb zien doen. Dat ie werd gepasseerd door een nauwelijks fitte Mwene zegt ook al wat. Voor een speler die volledig meegedraaid en gespeeld heeft in een Europees topteam als Liverpool valt het nog wat tegen.

Ik mag hopen dat ie momenteel zwaar onder zijn niveau speelt en nog tactische gewennings problemen heeft, want anders is dit een huurtraject zonder toevoeging. Ik vind bovendien dat als je huurt zonder optie tot koop, dan moet het wel gewoon gelijk basismateriaal zijn. En er meteen staan. Of zou die bewust als backup gehaald zijn achter Mwene, omdat Sambo al voor verhuur bedoelt was, tbv eigen ontwikkeling en wekelijks spelen.
+1/-0

Riverside (geschorst)
1 jaar geleden
Tja, ik denk dat men zich nu eigenlijk wel achter de oren krabt, met het idee van, we hadden die Hoever niet hoeven te halen…. Die gaat naar dit seizoen denk ik ook gewoon terug! Voegt niets toe aan dit PSV, Sambo word verhuurd omdat Hoever er nu zit, maar daarmee ga je gewoon achteruit…. Ik zie Teze met Mwene wel om de rechtsback gaan, Ramalho zal straks wel weer, als ie helemaal 100% fit is, de rechter centrale worden, neemt niet weg dat het huren van Hoever niet nodig was, we hadden daar Sambo eigenlijk al staan….
+1/-0

1 jaar geleden
Ik lees dat Sparta een optie tot koop zou hebben bedongen? Kan iemand me in godsnaam uitleggen waarom PSV hiermee akkoord zou gaan? Hebben ze eigenlijk geoordeeld dat hij tekort komt voor PSV1?
+1/-0

 
 
1 jaar geleden
Dan snap ik niet dat je zo'n jongen niet gewoon verkoopt. PSV en verhuren van spelers is verre van een goede combinatie gebleken de laatste jaren. Ijzer moet je smeden als het heet is
+1/-0

 
Wellicht dat er geen club was die interesse had om hem definitief over te nemen? Of dat er voor PSV interessante clausules zijn zoals remmie hieronder ook zegt.
+1/-1

 
1 jaar geleden
De vork zit dus heel anders aan de steel. Ik kon me er al niets bij voorstellen dat PSV een ridicule deal zou doen. Prima dit.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Vond die optie tot koop ook wel heel verassend, maar we kennen de details niet. We hebben ooit ene Angelino gekocht met een terugkoopoptie. Die werd binnen een jaar gelicht en MC lachte zich de ballen uit hun broek toen ze hem gelijk doorverkochten naar Leipzig. Mogelijk hebben wij dan ook zo'n constructie of mogen zij als eerste een bod uitbrengen ofzo. Ik had altijd het idee dat dit een uitzonderlijk talent was, dus er zal vast wel het een en ander dichtgetimmerd worden.
+1/-0

1 jaar geleden
Dit voelt helemaal niet goed. Deed het goed in de voorbereiding en staat bekend als een groot talent. Verrassend dit
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje