Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV begint Eredivisie tegen promovendus FC Emmen

4 augustus 2022 21:45

Voor PSV begint zaterdagavond weer de Eredivisie. In het Philips Stadion is FC Emmen de tegenstander. De ploeg werd afgelopen seizoen kampioen in de Keuken Kampioen Divisie nadat het ruim een jaar geleden nog degradeerde uit de Eredivisie.

PSV speelde voor de Eredivisie twee keer eerder tegen FC Emmen in het Philips Stadion. De eerste keer in 2018 leverde met een 6-0 zege geen enkel probleem op. De laatste keer verliep een stuk moeizamer. Door een treffer van Maximiliano Romero werd pas in blessuretijd met 2-1 gewonnen.

De selectie van FC Emmen kent met Kyan van Dorp één speler met een verleden bij PSV. Hij speelde 13 jaar in de jeugdopleiding van PSV en kwam tot drie duels voor Jong PSV. Een jaar geleden maakte hij de overstap naar FC Emmen en is sindsdien de reserve doelman.




Tags

emmen eredivisie promovendus dorp jong kyan maximiliano moeizamer romero

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo hendrikus koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip waarheidsgehalte wedstrijdrapportage