Transparent
Inloggen
Sluiten

Cody Gakpo: 'De kans dat ik blijf zit er zeker in'

6 augustus 2022 23:18

Cody Gakpo was in gesprek met ESPN gedeeltelijk tevreden over de wedstrijd tegen FC Emmen. "Uiteindelijk hebben we het wel goed gedaan. Emmen heeft goed weerstand geboden. Ze speelden vaak een op een op het veld, waardoor het lastig was om er door te komen", aldus Gakpo. "Dat hebben we uiteindelijk wel goed gedaan. Die 1-0 viel op het juiste moment en daarna ging het wel wat makkelijker."

Gevraagd werd aan de aanvaller of hij blij was dat hij na een uur al werd gewisseld. "Dinsdag is het belangrijkste", zo gaf hij aan. "Niemand wil er natuurlijk uit als hij speelt, maar dinsdag is een heel belangrijke wedstrijd en daar hebben we alle krachten voor nodig."

Over zijn toekomst kon Gakpo nog steeds niets zeggen. "We moeten gewoon kijken hoe dat zich gaat ontwikkelen en dan wordt er uiteindelijk een keuze gemaakt", zei hij daarover. "We moeten ons eerst focussen op dinsdag en proberen door te gaan. Ik heb nog nergens gezegd dat ik weg ga, dus de kans dat ik blijf zit er zeker in. We gaan het zien hoe het allemaal gaat lopen."




Tags

gakpo cody emmen espn krachten

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje