Transparent
Inloggen
Sluiten

Ruud van Nistelrooij: 'Richting dinsdag hebben we de spelers die veel gespeeld hebben rust kunnen geven'

6 augustus 2022 23:27

In gesprek met ESPN moest Ruud van Nistelrooij erkennen dat zijn ploeg in de beginfase nog erg zoekende was. "We waren op zoek naar de oplossingen. Uiteindelijk weet je gewoon dat je de kwaliteiten hebt en dat je vanuit het niets met een actie die bal er in kan hebben", aldus Van Nistelrooij. "In het begin was het even wat zoeken naar wat de tegenstander deed. Toen de eerste viel kregen we wat meer ritme en na die eigen goal was het al een heel eind klaar."

Over de toekomst van Gakpo kon de trainer niet veel zeggen. "Het is zeker een welkom scenario als hij blijft, maar zonder tegenbericht gaan we er vanuit dat hij bij ons blijft", zo gaf hij aan. "We weten allemaal dat er veel kan gebeuren in het voetbal. Als er bepaalde clubs komen voor bepaalde bedragen weet je het al. Dit gaat tot het einde van de deadline door. Anders gaan we er vanuit dat hij bij ons blijft."

Van Nistelrooij kon tijdens de wedstrijd tegen FC Emmen veel spelers rust geven. "Richting dinsdag hebben we de spelers die veel gespeeld hebben rust kunnen geven. Dat hebben we ook kunnen managen door zelf te scoren", zei hij daarover. "Dat hebben we ook besproken. Er lagen verschillende scenario's en daar hebben we aan kunnen voldoen. Dinsdag gaan we het zien."




Tags

nistelrooij beginfase deadline emmen erkennen espn gakpo tegenbericht zoekende

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.842 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev praag psvrijnwoude ramalho renners romario rvc sandler santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie vip wedstrijdrapportage