Transparent
Inloggen
Sluiten

'Ook Manchester United geïnteresseerd in Cody Gakpo'

9 augustus 2022 16:12 - ESPN.nl
Foto: Pro Shots

"Ook Manchester United geïnteresseerd in Cody Gakpo"; image source: Pro Shots

Volgens ESPN is ook Manchester United in de markt voor Cody Gakpo. De aanvaller is in beeld gekomen nadat twee andere opties niet haalbaar bleken. Van een concreet bod is echter nog geen sprake. ESPN meldt dat PSV rond de 40 miljoen euro zou vragen, al meldde clubwatcher Rik Elfrink eerder al meerdere keren dat de vraagprijs fors hoger dan dat bedrag zou liggen.

Meer op ESPN.nl




Tags

cody gakpo espn elfrink

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Of PSV zich nu wel of niet plaatst voor de CL, als clubs van het formaat Manchester United of hoger zich gaan melden is Cody Gakpo onhoudbaar.
50 miljoen, geen cent minder!!!

Daar kan PSV een vervanger voor halen (Januzaj?), een top centrale verdediger(uhhh?) En de rest in het spaarpotje.
+1/-1

1 jaar geleden
Zeker als ze voor die houthakker van 020 al 65 mio betalen wat mogen wij dan niet doen; 75? Je zit niet voor n dubbeltje op de eerste rij Erik! Die knip trekken!!
+8/-0

 
1 jaar geleden
Probleem is gewoon dat Gakpo nog niets op CL niveau heeft laten zien. Als dat wel het geval was, was 75 mio geen enkel probleem geweest. Dat wilde ze namelijk ook wel voor Antonia betalen, terwijl die echt geen betere statistieken dan Gakpo heeft.
+4/-0

 
1 jaar geleden
Ik word een beetje moe van dit argument... Hij speelt bij Oranje en je kan toch ook wel zien of hij potentie heeft of niet? Echt een Amsterdam's argument. Net als dat PSV vroeger altijd onterecht kampioen was, want we gebruikten geen jeugd en waren een koopclub... Moet je ze nu eens zien :)
+9/-1

 
1 jaar geleden
Hij heeft zeker potentie, maar als hij kan/heeft laten zien dat hij het allerhoogste niveau aan kan is dat toch veel meer waard?

Uiteindelijk denk ik dat de TD's van de grote clubs in Europa de dik gespendeerde eurootjes moeten kunnen verantwoorden. Dat kan niet door een speler te kopen voor heel veel geld waar een heel deel van de supportersschare nooit of nauwelijks van gehoord heeft.
+2/-0

 
1 jaar geleden
Met zijn spel vorige week en vanavond laat hij niet echt zien dat hij CL niveau aankan, dus wordt zo alleen maar minder waard. Voordeel is dan wel dat de kans groter wordt dat hij blijft
+1/-0

1 jaar geleden (gewijzigd)
Volgens mij weet Gakpo veel meer dan hij in interviews doet vermoeden.
+1/-0

1 jaar geleden
Twee nieuwsbrichten geleden is dit ook al gemeld: 'Arsenal en Manchester United willen Cody Gakpo'.
+2/-0

1 jaar geleden
Nu helemaal met niemand praten. Voor dat we weten of het hoofdtoernooi is gehaald is Gakpo niet te koop. Halen we het hoofdtoernooi wil hij wellicht blijven, en er zijn dan genoeg financiële middelen om hem nog meer te ‘motiveren’. Zeker niet naar die losgeslagen bende van ten Hag. Die kan zijn vlucht naar Twente al bijna gaan boeken, dus daar moet je echt niet zijn. En als hij dan toch persé wil in 40 miljoen echt veel te bescheiden. Waarom zou die sloper uit Betondorp 60 waard zijn en Cody niet? Die sloper heeft in de CL voornamelijk laten zijn dat hij kwaliteiten voor de MMA heeft. Als je dit jaar wilt oogsten zul je dat zeker op bestuurlijk niveau moeten laten zien.
+1/-0

1 jaar geleden
Ongelofelijk dat er zoveel geld is betaald voor die smeerlap van martinez. Als Moreno duels aanging was de wereld te klein. Martinez schopte vorig seizoen die debutant van Utrecht het seizoen eruit en wat hoorde je erover? Geen moer, dat zegt genoeg!
+4/-0

1 jaar geleden
Zal na vandaag wel over zijn die interesse
+5/-0

 
1 jaar geleden
Bakt er inderdaad echt helemaal niks van.
+2/-0

 
1 jaar geleden
Je bent zo goed als je laatste wedstrijd hè?
Laten we hopen dat hij zo beslissend kan zijn.
Maar eens.. tot dusver is hij alles behalve gelukkig in alles wat ie doet.
+2/-0

 
1 jaar geleden
Ik noem hem al 'de onzichtbare man'....
+2/-0

 
1 jaar geleden
De Eintovenaar kan zich blijkbaar ook goed onzichtbaar maken.....
+2/-0

1 jaar geleden
Laat gakpo maar ff rust pakken zaterdag. Een fitte Xavi Simons kan hem prima vervangen.
+1/-0

1 jaar geleden
Ik erger me aan ESPN die melden dat PSV rond de 40 miljoen vraagt. Het heeft er alle schijn van dat dat pertinent niet waar is, maar dit soort berichten wordt wel de markt in geslingerd en vormen wel een beeld van de prijs.
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo hendrikus koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip waarheidsgehalte wedstrijdrapportage