Transparent
Inloggen
Sluiten

Jordan Teze: 'Als je Luuk zo'n bal geeft, weet je al dat het een goal is'

10 augustus 2022 10:45

In gesprek met ESPN gaf Jordan Teze aan erg vermoeid te zijn na de strijd tegen AS Monaco. "Dit is voor mij de eerste keer bij PSV dat ik 120 minuten heb gespeeld", aldus Teze. "Iedereen zag dat dit een zwaarbevochten wedstrijd was, maar uiteindelijk natuurlijk wel blij met de overwinning."

De verdediger had de hele wedstrijd wel het geloof dat PSV het zou gaan redden. "Natuurlijk was het heel moeilijk, zeker in de tweede helft. Zij bleven maar drukken", zo gaf hij aan. "Maar we wisten ook dat we maar één momentje nodig hadden waarin hij goed moest vallen in de zestien. Uiteindelijk was het dat moment."

PSV wist er uiteindelijk een verlenging uit te spelen. "Toen zeiden we tegen elkaar dat we kapot moesten gaan op het veld. We moesten doorgaan tot we niet meer konden en dat hebben we gedaan", zei hij daarover. "Op een gegeven moment was ik zelf ook heel moe. Het karakter en ook mentaal hield me overeind. Dat heeft zich uiteindelijk uitbetaald."

Uit een assist van Teze werd de winnende binnen gekopt. "Als je Luuk zo'n bal geeft, weet je al dat het een goal is", reageerde hij daarop. "Ik wist dat dit een moment was om te kunnen scoren. Ik geef de bal goed voor bij de tweede paal en toen was Luuk daar. De kramp was toen ook meteen weg."




Discussieer mee op de forums


Tags

teze jordan espn kramp moe momentje monaco verlenging zwaarbevochten

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo hendrikus koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip waarheidsgehalte wedstrijdrapportage