Transparent
Inloggen
Sluiten

'PSV wil nog aanvaller toevoegen aan selectie, Donyell Malen een van de genoemde opties'

11 augustus 2022 00:11 - ED.nl
Foto: Pro Shots

"PSV wil nog aanvaller toevoegen aan selectie, Donyell Malen een van de genoemde opties"; image source: Pro Shots

Het Eindhovens Dagblad meldt dat PSV deze maand nog een basiswaardige aanvaller wil toevoegen aan de selectie. Een van de spelers die intern daarvoor genoemd is, is Donyell Malen. Zijn komst lijkt echter nauwelijks haalbaar omdat hij inmiddels een basisplaats heeft bij Borussia Dortmund. Indien hij echter alsnog op de bank belandt, wil PSV proberen of er aan het eind van de transferperiode iets mogelijk is.

Ook Joshua Zirkzee is nog altijd in beeld bij PSV. Hij stond al op de lijst voordat Luuk de Jong terugkeerde in Eindhoven, maar sindsdien is de interesse enigszins vervaagd. De aanvaller van Bayern München zou echter een fors prijskaartje hebben. Volgens Duitse media heeft ook VfB Stuttgart interesse en zou de jeugdinternational zo'n 20 miljoen euro moeten kosten.

Meer op ED.nl




Discussieer mee op de forums


Tags

malen basiswaardige bayern belandt dortmund jong prijskaartje stuttgart vervaagd vfb zirkzee

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Malen zou een droomversterking zijn, maar als hij inmiddels een basisplaats heeft heb ik er een hard hoofd in.
+1/-0

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
Is toch geen buiten speler?
Volgens mij kunnen ze beter naar echt goede links back kijken...

Onze jeugdspelers, Saibari en Bakayoko zijn prima zolang Madueke geblesseerd is.

Op het middenveld en in de aanval ligt het probleem niet imo... en msn moeten we - zoals meerderen al aangeven - ook wat meer geduld bewaren?
+1/-0

 
1 jaar geleden
Tegen Emmen zijn die 2 inderdaad hartstikke leuk. Tegen Rangers maar eens kijken of we versterking nodig hebben.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Nou ik vind Saibari echt een flinke kerel al, waarom kan dat bij Monaco wel?
Die zijn ook niet allemaal +25 jaar oud.
Enfin we gaan t zien, ik heb vertrouwen in onze jeugd en nogmaals als er nog geïnvesteerd moet worden is het eerder links back imo, wat denk jij dan?
+1/-0

 
1 jaar geleden
Saibari heeft ‘swag’. Ik ben wel fan van hem echter met het schema wat wij hebben en de geringe ervaring van dergelijke jongens maak ik me ernstig zorgen over een terugval die je onherroepelijk zult gaan krijgen. Jongens als Malen, Bergwijn en Gakpo zijn allemaal gelijkelijk gebracht. Ik heb vertrouwen in Max. Vind het niet zo slecht als sommigen hem neerzetten. Mbt Malen etc: als ik het goed begrijp zou PSV graag iemand voor een bepaalde tijd huren. Vind ik wel plausibel.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Max kan prima aanvallen en heeft mooie voorzet, positive gaat ook in de groep, maar verdedigend, mn positioneel vind ik heb matig; ik zie ook al heel lang dat hij moeite heeft met timing, hoe vaak hij mis zit, alsof hij niet goed diepe ziet...

Ik houd mijn hart vast als hij tegen een fatsoenlijke of snelle rechter aanvaller speelt.
+1/-0

1 jaar geleden
Aub niet we hebben een echte killer nodig een waarvan de verdedigers het in hun broek doen al is het door zijn uitstraling.
+5/-0

 
1 jaar geleden
Die gaat hoogstwaarschijnlijk naar Juventus.
+1/-0

1 jaar geleden
Heb het vermoeden dat Gakpo zal vertrekken. Je kunt je afvragen of het direct nodig is een vervanger te halen namelijk. Je ontneemt ook de kans voor de jonge talenten om zich verder te ontwikkelen. Anderzijds moet je ook gewoon stellen dat dit het jaar moet zijn dat het weer eens tijd wordt voor het kampioenschap en met het overvolle programma heb je toch een bredere selectie nodig wil je tot het einde om de prijzen strijden.
+1/-2

 
1 jaar geleden
Je kunt toch niet met één basiswaardige aanvaller (die meer dan 25 wedstrijden per jaar kan spelen) in je selectie de CL in of strijden om het kampioenschap?
+1/-0

 
1 jaar geleden
Had idd het vermoeden dat gakpo al met zijn hoofd bij MU was.
Ik las hier en daar van MU supporters dat als psv verloren had ze hem binnen hadden. Misschien dat hij daarom als een krant speelde ? Who knows🤔
+1/-0

 
1 jaar geleden
Dat kan niet waar zijn dat laatste. Hij heeft zelfs nog zijn contract verlengd. Geloof niet dat hij ons zó wil naaien.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Ik mag hopen van niet maar dat contract verlengen is gewoon voor de sier want als hij werkelijk wilde blijven had hij allang z’n mond open gedaan en gezegd van ik blijf psv nog een jaar trouw daarom heb ik verlengd. Maar goed we gaan het zien zolang de transferwindow nog open is kan alles.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Hij zal ook wel gaan vermoed ik, maar ik bedoel dat hij niet bewust slecht speelde. Met zijn contractverlenging krijgt PSV wel iets meer geld.
+1/-0

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
Bewust zal hij als kind vd club PSV nooit naaien, maar hij kan er wel teveel mee bezig zijn; ik was zwaar teleurgesteld tegen Monaco over hem.

Dat kan natuurlijk n keer gebeuren, maar als hij echt hoger op wil moet hij toch constanter worden, iets wat hij wel in zich heeft (der zit n goeie kop op) en technisch moet het voor hem een eitje zijn... die focus is nog wel n leerpunt voor hem imo.
Ik hoop iig dat hij verstandig is (via via ken ik zijn ouders en die hebben hem dat wel meegegeven) en nog jaar blijft; dan komt hij volgend jaar ook veel sterker binnen bij ManU of Arsenal... plus het WK!
+2/-0

1 jaar geleden
Als dit zo is, dan hebben we toch echt geen scouting meer?
+5/-2

 
1 jaar geleden
Jij hebt liever een onbekende jeugdspeler van elders die nog 3 jaar moet wennen aan het niveau? Het gaat hier om een tijdelijke versterking
+3/-1

1 jaar geleden
Waarom gaan wachten tot het einde van de transferperiode. Rangers wacht dinsdag al (tuurlijk kan een nieuwe speler dan nog niet meedoen) Maar een extra aanvaller voor de return als je iets moet forceren is altijd mooi meegenomen. Het hoeft niet eens een wereldtopper te zijn. Gewoon iemand die oorlog kan maken in de 16. Misschien was het wel slimmer geweest om Romero hier te houden, zeker als je nu weer zoekt. Malen lijkt mij volstrekt onhaalbaar, tenzij het om huur gaat, maar is wel een type speler dat ontbreekt. Weet natuurlijk niet wat Savio gaat brengen.
+2/-0

 
1 jaar geleden
Iemand die dinsdag nog niet is ingeschreven mag ook niet ingeschreven worden voor de return.
+2/-0

1 jaar geleden
Malen? Die speelt gewoon bij Dortmund en is pas een jaar weg. PSV moet wat mij betreft een talentvolle spits kopen. Stop eens met huren!
+3/-0

1 jaar geleden
Malen is toch totaal onhaalbaar? Heeft nog een contract van 4 jaar. Verdient 6 miljoen per jaar. En was in de laatste wedstrijden basisspeler.
+2/-0

 
1 jaar geleden
Zal wel een afleidingsmanoevre zijn, na het tweeluik en (ga er stillekes wel van uit) kwalificatie voor CL, de grote naam presenteren.
+1/-0

1 jaar geleden
Ja die is net van Haaland af en maakt flink minuten. Die wil niet eens meer komen, ook niet voor de huur.

Uiteindelijk valt en staat het met het halen van de CL. Ik denk dat er een hoop hogere categorie spelers bij topclubs op het tweede plan zitten, die best wel oren hebben naar PSV als die CL gehaald wordt. Zal meestal wel verhuur zijn. Depay is wel nog te betalen, als je dat salaris ook kunt aftikken.
+1/-0

1 jaar geleden (gewijzigd)
Malen is onhaalbaar. Zirkzee (Bayern) wordt genoemd bij VI.nl.
Maar heeft het talent Zirkzee zoveel meer dan de talenten Bakayoko en Saibari? Ik vind dat die laatste twee het prima gedaan hebben, tot nu toe.
En ligt het tegenvallende spel tegen Monaco en Emmen alleen aan de poppetjes? Ik zie nog weinig lijn in het geheel. Bestaat er een plan om vanaf de vroege jeugd spelers op te leiden op basis van balbezit en beweging? Tegen Emmen moet je 65% balbezit hebben, anders heb je in Europa zeker niks te zoeken. Bij Ajax, Feijenoord en AZ zijn ze daarvan doordrongen, ook al gaat daar ook van alles mis.
+2/-0

 
1 jaar geleden
Balbezit is niets in het moderne voetbal. Als je lang de bal hebt betekent het alleen maar dat je te lang doet over je aanvallen. Schoten, schoten en schoten zijn belangrijk. Dinsdag was het balbezit bijna 50/50, maar waren we zeker niet gelijkwaardig aan Monaco.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Daar heb je ongetwijfeld gelijk in, Albert.
Wat ik bedoel is "the passing game".
Dat je niet voortdurend vastloopt, terug moet naar de keeper, lange ballen naar voren, naar de zijkant geduwd wordt en de ingooi tegen krijgt, de spits op een eiland ziet wegkwijnen, de bal te langzaam rondspeelt of juist weer zo haastig dat je hem niet kan controleren. Zulke dingen. Dat je niet minutenlang door FC Eindhoven van kastje naar muur gespeeld wordt, ook al win je dan met 5-0. Dat je geen countergoals hoeft te maken tegen FC Emmen, ook al win je dan met 4-1. Dat je bij balbezit minimaal een poging tot aanval onderneemt en niet meteen van de bal gelopen wordt.
Ik begrijp eerlijk gezegd het enthousiasme van Ruud van Nistelrooij niet. Hij moet toch zien dat het veldspel structureel anders moet?
+4/-0

 
1 jaar geleden
Het steeds meer het vermoeden dat de basiself van dinsdag te weinig voetballend vermogen heeft om het spel te spelen wat je graag ziet en beschrijft.
+1/-0

1 jaar geleden
Word echter weer eens tijd dat PSV een beetje verzorgd / leuk voetbalt. Houdt al jaren niet over
+1/-0

 
1 jaar geleden
Misschien RvN waar langer de kans geven, in plaats van nu al conclusies trekken? Nieuwe coach, half nieuw team, seizoen is krap een paar weken oud. Laat 'm lekker de kans krijgen om wat op te bouwen joh.
+2/-0

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
Het gaat me niet om Ruud van Nistelrooij.
Een club kan kopen en opleiden. PSV wordt steeds meer een opleidingsclub, en dat is goed. Er komt gelukkig aardig wat talent door, veel meer dan vroeger. Ze krijgen ook een echte kans tegenwoordig.
Maar welke gedachte zit er achter de opleiding? Vorig jaar kopieerde Ruud min of meer de speelwijze van Schmidt. Ik zou pleiten voor een herkenbare speelwijze van dominant voetbal, snelle passing, niet te snel de lange bal, niet vaak terug op de keeper, en met automatismen opbouwen, ook door de as van het veld.
Dan loop je minder snel het risico dat je "nu eenmaal niet de spelers hebt voor het voetbal dat je wil spelen". Je moet dat voetbal als uitgangspunt nemen.Als het dan nog niet lukt is het jammer, maar dan heb je wel gericht naar iets toe gewerkt.
+2/-0

 
1 jaar geleden
Het vorige management zou, voor zover ik het goed begrepen heb, de lijn Schmidt inzetten. Daar is inderdaad helemaal niks van over. Van Breukelen en Gerbrands zouden dat eigenlijk toch eens toe moeten lichten waarom alles weer overboord is gegooid en wat de gedachte daar achter is.
+2/-0

 
1 jaar geleden
Je zou toch zeggen dat Fred Rutten daar voor in staat is...
+1/-0

1 jaar geleden
zijn Myron Boadu of calvin stengs geen optie ?
+0/-0

 
1 jaar geleden
Nope, we moeten er niet té ver op achteruit gaan he
+1/-0

1 jaar geleden (gewijzigd)
Waarom extra aanvaller? PSV heeft Luuk, Cody, Saibari, Savinho, Xavi, Vertessen, Bakayoko en Vinicius. Niet allemaal basis kwaliteit, maar wel bruikbaar. Mocht Cody alsnog weggaan, dan is vervanger wel wenselijk.
+3/-0

Hahaha die discussie Malen,nou zeg jongens ;-)
+2/-0

 
1 jaar geleden
Malen is inderdaad een geweldige speler voor dit PSV. Ik durf zelfs te stellen dat Malen in principe beter in de spits zou passen dan Luuk, zeker met snell mensen er omheen.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Ik denk dat het een beetje appels met peren vergelijken is. Als ik PSV nu zie, dan hebben ze veel meer aan de Jong. Balvast, sterk in de lucht. Werkt de pollen uit de grond. Ik waag te betwijfelen of wij Monaco hadden verslagen met Donnie op de plek van Luuk.

Het spel wat ik graag zou zien, met veel positie wisselingen voorin, bijvoorbeeld met Gakpo en Madueke, past misschien een donnie beter.
Zeker wanneer je met type Götze zou spelen die ze weg kan steken. Dat zou Veerman dus ook kunnen.
+1/-0

Riverside (geschorst)
1 jaar geleden
Ik zou altijd voor het kopen van Zirkzee gaan, kan dan nog 1/2 seizoenen achter Luuk en daarna onze volwaardige spits, kun je voorlopig mee vooruit, Savio, Saibari, bakayoko, vertessen zijn eigenlijk allemaal flank spelers, dus ik had een centrale gehaald achter Luuk, mag dan ook wel x wat kostten want we hebben nog nagenoeg niets uit gegeven, dus 12 voor zirkzee vind ik reeel en verantwoord tegen een lange teken-tijd(4-5jaar)
+1/-0

 
1 jaar geleden
Kan Zirkzee ook een beetje verdedigen ? Dan hebben we daar tenminste wat backup.
+1/-0

1 jaar geleden
Ik vind het verdacht stil rondom die Gnoto. Zou er al een principeakkoord liggen voor als Gakpo inderdaad vertrekt zodat ze gelijk door kunnen schakelen?
+2/-0

1 jaar geleden
Gooi een visje uit naar Edinson Cavani, 35 jaar transfervrij ,maar nog altijd fit om 1 of 2 seizoenen in Eindhoven eraan vast te plakken.Met Mario gotze is het ook gelukt.Villareal is ook met hem bezig maar willen eerst Paco alcacer verkopen.Het idee om de situatie van Donyel in de gaten te houden is slim,gezien hij ook naar het WK wil en moet gaan spelen ,wat ook voor Cavani geld om fit te blijven natuurlijk.
+1/-1

 
En dan? Vele miljoenen salaris en tekengeld geven aan een spits om op de bank te komen zitten?
+4/-0

 
Vind het ook een triest idee Cavani op de flanken
+1/-0

1 jaar geleden
Cavani kan op rechts , links en in de spits uit de voeten.Kost geen 20 miljoen zoals zirkzee maar is transfervrij , bij zirkzee komt het salaris er nog bij.Cavani kan bij PSV CL voetballen als we langs Glasgow geraken , en is zelf ook een CL waardige speler.Als PSV zich kwalificeert lijkt mij dit ook een verstandige keuze om goed voor de dag te komen ,mits Edson een goede aanbieding accepteert.Nooit geschoten altijd mis.Het zou een stunt zijn.Bij PSV is zijn coach ook een voormalig topspits, die ook spaans spreekt ,en er zijn veel latino"s in het team, ik zou het proberen.
+1/-1

 
Hij is veel te traag en te houterig om op niveau op de flanken uit de voeten te kunnen. Voor de spits zou hij een goede optie kunnen zijn als we De Jong niet al hadden gehad. Zou nu alleen maar weggegooid geld zijn aangezien hij toch niet gaat spelen.
+2/-0

 
Riverside (geschorst)
1 jaar geleden
Zirkzee, investering van miljoen of 10-12 met langduriger contract is de oplossing!
+1/-0

 
1 jaar geleden
Inderdaad, voor Bruma legden we dat ook op tafel. En Baumi.
+1/-0

1 jaar geleden
Te mooi om waar te zijn.
In 2014 bleven Depay en Wijnaldum nog een jaar, en werd PSV kampioen in 2015.
Als in 2021 Malen en Dumfries nog een jaar waren gebleven, zou PSV kampioen zijn geworden in 2022.
Als dit jaar Gakpo en Sangaré blijven, wordt PSV kampioen.
+1/-0

 
Riverside (geschorst)
1 jaar geleden
Vind dit wel beetje raar redeneren…. As… as… as… dat is verbrande turf, als Sangare blijft, blijft de belangrijkste speler, Gakpo is vervangbaar!
+1/-0

Zie liever vertessen wat meer speeltijd krijgen.
+2/-3

 
1 jaar geleden
Is wel snel weer beschikbaar, volgens mij binnen 2 weken als ik de berichten goed heb gelezen
+1/-0

 
1 jaar geleden
Dus jij hebt liever Vertessen ipv Malen? Ongelooflijk vind ik dat eerlijk gezegd.
+1/-0

JorisDeDraak (geschorst)
1 jaar geleden
Zo maar een idee:
Adnan Januzaj is transfervrij, afgelopen seizoen nagenoeg alles gespeeld bij Real Sociedad, PSV heeft in het verleden al interesse in hem gehad en hij zal zich in de kijker willen spelen voor de Belgische ploeg.
+1/-0

JorisDeDraak (geschorst)
1 jaar geleden
Jason Denayer is overigens een andere Belg die transfervrij is als we nog een killer achterin zoeken, jarenlang basisspeler bij Lyon. Vorig jaar die basisplaats (en zijn plek bij de Rode Duivels) kwijt geraakt en nu transfervrij, maar is net als Januzaj pas 27 en zal naar het WK willen.

Kan achterin maar ook op het middenveld (als backup voor Sangare).
+2/-0

1 jaar geleden
Steven Berghuis ophalen, die komt op een zijspoor
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke malaise manolev praag ramalho renners romario rvc sandler santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie vip wedstrijdrapportage