Transparent
Inloggen
Sluiten

Xavi: "Ik heb echt genoten!"

13 augustus 2022 21:29

Verslaggever: NvdL

Tegenover de camera's van ESPN stond na afloop van de wedstrijd de Man van de Wedstrijd Xavi Simons om Milan van Dongen te woord te staan. "Het belangrijkste waren de drie punten, ik heb echt genoten vandaag, ik geniet altijd als ik voetbal. Twee goals gescoord, het team heeft het heel goed gedaan vandaag. Het was belangrijk om de drie punten te houden in aanloop naar de Rangers dinsdag."

"Je kunt wel spreken van een droomstart tot dusver hier bij PSV. In het begin was het wat raar voor me, ik had nog nooit in Nederland gevoetbald. Wennen om elke dag op de club ook gewoon Nederlands te praten. Mijn Spaans is toch wel wat beter, haha. Het team heeft me hier goed mee geholpen en ik ben echt ontzettend blij met hoe het gaat. Nu gaat ons vizier op de Champions League waar we ons absoluut voor willen kwalificeren!"




Tags

xavi dongen droomstart espn geniet milan nederland rangers simons vizier

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje