Transparent
Inloggen
Sluiten

Luuk de Jong: "Goed begin, na rode kaart een gemakkelijke avond"

13 augustus 2022 21:35

Verslaggever: NvdL

Na afloop van de wedstrijd in Deventer stond aanvoerder Luuk de Jong Milan van Dongen van ESPN te woord om zijn visie op de wedstrijd te bespreken: "Natuurlijk is het fijn om de wedstrijd te winnen, dankzij de rode kaart werd het voor ons een stuk makkelijker hoewel het nooit fijn is om een speler te verliezen aan een blessure. Hopelijk valt de schade voor Richard(Ledezma, red.) mee."

"We begonnen erg goed, daarna kwam de gelijkmaker op een manier die natuurlijk nooit had mogen gebeuren. Vervolgens kwam de rode kaart en liepen we voor rust uit naar 1-3. Na rust gingen we allemaal een tandje lager, wat rustiger aan doen, dat is een automatisch proces lijkt wel als je met een man meer komt te staan. Gelukkig liepen we nog uit naar 1-4, kwam er opnieuw een tegengoal vanuit een slordigheid bij ons en maken we het vervolgens goed af door met 2-5 te winnen. Nu kan het vizier op Glasgow en mogen we ons gaan proberen te kwalificeren voor de Champions League."




Discussieer mee op de forums


Tags

jong deventer dongen espn glasgow ledezma milan slordigheid tandje vizier

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage