Transparent
Inloggen
Sluiten

'Viktor Tsygankov in beeld als vervanger van Cody Gakpo'

31 augustus 2022 14:41 - ED.nl
Foto: Pro Shots

"Viktor Tsygankov in beeld als vervanger van Cody Gakpo"; image source: Pro Shots

Het Eindhovens Dagblad meldt dat Viktor Tsygankov een van de spelers is die in beeld is als mogelijke vervanger van Cody Gakpo. De 24-jarige international van Oekraïne speelt momenteel voor Dynamo Kiev en is al langere tijd in beeld bij PSV. Onduidelijk is nog wel of hij op de laatste transferdag nog haalbaar is. Zijn contract in Kiev loopt over een jaar af.

Het is bovendien nog onzeker of Cody Gakpo gaat vertrekken bij PSV. Al urenlang wordt gesproken over een eventuele transfer. PSV heeft steeds ingezet op minstens 50 miljoen euro, maar mogelijk zou het bedrag enigszins onderhandelbaar zijn. Gakpo wil zelf graag weg, terwijl PSV met een vertrek de financiële positie voor dit seizoen al kan veiligstellen.

Meer op ED.nl
Discussieer mee op de forums


Tags

gakpo tsygankov viktor kiev dynamo oekraine onderhandelbaar veiligstellen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 maanden geleden
Zucht...
Bedrag is onderhandelbaar en de zaakwaarnemer van Gakpo is ook de zaakwarnemer van deze jongen.

Als het niet zo triest was zou ik er om lachen
+7/-1

 
2 maanden geleden
Mogelijk is vanuit de zaakwaarnemer deze Viktor geopperd als vervanging van Gakpo.

Dan heeft hij waarschijnlijk én een tevreden Gakpo én een tevreden Viktor. Gakpo namelijk zijn transfer naar Engeland en Viktor weg uit de Oekraïne.

Ik ken alleen heel deze gozert niet, dus geen idee of hij er iets van kan.
+2/-0

 
2 maanden geleden
Waar zegt een official van PSV dat het bedrag onderhandelbaar is?
Of zegt degene, die zei dat PSV Cilessen of Krul zou halen, dit?


Oftewel: geloof niet altijd wat er in de media geroepen word!
+2/-0

2 maanden geleden (gewijzigd)
Ik ken de beste man niet, wel jammer van Cody dat hij zo stellig weg wilt. Willen we een kansje maken op de titel dit jaar dan zou hij ook nog 1 jaar bij PSV kunnen shinen. Daarna verkopen voor 50+ miljoen, voet bij stuk houden net zoals Ajax doet.
+4/-0

2 maanden geleden
De prijs is onderhandelbaar? Wat een slappe hap weer zeg. Is alles echt ingezet op CL kwalificatie, dat we nu alsnog financieel in de problemen gaan komen als we niet verkopen? Vind dit heel raar beleid, en kan nog steeds wel janken dat we vorige week verloren hebben.

Over deze speler, ik ken hem niet, maar als ik de online data en verhalen mag geloven is hij een hele goede speler met enorme potentie. Als hij niet teveel kost mag hij nu ook al komen, we komen wel buitenspelers te kort al (/s).
+3/-0

2 maanden geleden
Lees: De RvC komt dus in actie. Als er bij een verkoop van een speler het argument gebruikt wordt dat de financiële cijfers in orde worden gemaakt, weet je in ieder geval meteen dat het geen beslissing is vanuit de technische kant.
+1/-1

2 maanden geleden
Die vleugels zijn toch goed bezet, met of zonder Cody. Spits blijft veruit het belangrijkste, dan cv en dan pas vleugels.
+2/-0

2 maanden geleden (gewijzigd)
Let maar op, als Cody weg gaat is het voor ver onder de 50 miljoen.
+2/-0

 
2 maanden geleden
En dat moeten we dus gewoon niet doen. Vasthouden aan 50+ miljoen. Als Southampton dat niet wil betalen, dan jammer maar helaas. Het is niet dat we financieel op instorten staan en het geld perse nodig hebben. Bovendien komt het WK eraan. Ik verkoop hem liever daarna.
+1/-0

 
2 maanden geleden
Vind ik ook.
Maar ben toch bang dat de heren directie akkoord gaan met minder.
+1/-0

 
2 maanden geleden
Dat zit er wel in. Southampton is de enige bieder met 35 - 40 miljoen.
+1/-0

 
2 maanden geleden
45 miljoen zou ik acceptabel vinden voor Gakpo. Alleen niet nu ze continue zeiden dat ze 50 miljoen verlangen. Dan moet je nu aan het eind van de transferperiode gewoon net als Ajax nee durven zeggen en hoog in de boom gaan zitten en dan mag de tegenpartij maar laten zien hoe graag ze hem willen hebben. Die PL-clubs hebben centen zat, breng ze maar hierheen.
+1/-0

2 maanden geleden
Speelt bij Kiev als rechtsbuiten heeft een mooie linker. Snap alleen niet dat hij als vervanger voor Gakpo gezien wordt dan zal El Gahzi naar links verhuizen denk ik... Maar hou Gakpo maar gewoon iig tot de winterstop hier. Leer nou eens van 020 en hou je poot stijf.
+4/-0

2 maanden geleden (gewijzigd)
Kan deze speler ook na teansferdeadline nog komen in verband met oorlog in Oekraïne? Ok dacht dat dan deadline niet geld. Zou Rik Elfrink dit weten?
+1/-0

 
2 maanden geleden
Nee. Die regeling was alleen voor buitenlandse spelers die in Rusland of Oekraïne actief waren. Volgens mij moest dat ook voor een bepaalde datum gebeuren, maar dat weet ik niet helemaal zeker
+2/-1

 
2 maanden geleden
Klopt volgens mij deels, dit was voor alle spelers in deze landen.
Wel hadden zij voor 30-6 geen overeenstemming moeten hebben met hun club.
Dan hadden ze een jaar 'transfervrij' ergens anders kunnen spelen door hun contract 1 jaar op te schorten.
Deze regel geldt nu dus niet.
Oftewel, nog 8 uur te gaan en dan weten we het of hij komt.
Niet of Cody gaat...
+2/-0

2 maanden geleden
"PSV met een vertrek de financiële positie voor dit seizoen al kan veiligstellen". Die financiële positie interesseert me geen hol. Ik wil dat PSV de sportieve positie veiligstelt! Gakpo heeft het niet laten zien tegen Rangers. Dus nu éérst kampioen worden, dan heeft ie een transfer verdiend. Hadden ze tegen Malen en Dumfries ook moeten zeggen.
+2/-0

2 maanden geleden
Dat zou toch wel oliedom zijn, continu spreken over dat we niemand hoeven verkopen en het liefst Sangaré én Gakpo hier houden en dan op de laatste dag de prijs omlaag bijstellen ipv omhoog, wat iedere club zou doen met een speler die ze niet kwijt willen.
+3/-0

2 maanden geleden
Valt me tegen van Gakpo.Volgens Cody is het toch geen straf om bij PSV te blijven maar toch wil hij perse weg.Als hij blijft heb je met een teleurgestelde speler te maken.De beste oplossing is hem na het wk te verkopen maar er zullen wel bepaalde belangen meespelen waardoor hij voor minder dan 50 verkocht gaat worden.
+3/-0

2 maanden geleden
30 miljoen pond, waar Elfrink het over heeft, is 35 miljoen euro. In relatie tot de transfers van Malen, Memphis, Lozano en Bergwijn is dat een realistisch bedrag. In relatie tot Antony is het een erg laag bedrag.

Volgens mij zit PSV niet in de positie om ff te roepen dat er een partij 10 miljoen extra moet bieden. PSV kan Gakpo aan zijn contract te houden, en daarmee wellicht een ontevreden speler overhouden en een mooie financiële injectie laten lopen.

Is er de zekerheid dat hij in de winter hetzelfde opbrengt? Misschien als hij 2x schittert in de Europa League tegen Arsenal. Of als hij een goed WK speelt. Maar als we de Gakpo van vorig jaar zien en van de maand augustus, dan zien we weliswaar af en toe een prima PSV-speler, maar niet iemand waarvoor de rijke clubs tegen elkaar gaan opbieden.

Als Gakpo zelf graag wil vertrekken, dan zou ik als PSV zijnde wellicht toch meewerken. Vervanger binnen halen en dan kijken hoe de anderen het oppakken. Natuurlijk is het, zeker de komende weken, een domper voor de sportieve ambities, maar ik denk dat als het team wat meer ingespeeld is, ook zonder Gakpo zou kunnen.
+1/-0

2 maanden geleden (gewijzigd)
Tja, doe maar gewoon weg, hij wil toch weg, ik zou zeggen bij 40 laten gaan met doorverkoop van 15-20%? Als ie dan nog in engeland naar 2 seizoenen een klapper maakt pak je alsnog 10 erbij, dan heb je alsnog je 50…., ongeveer, ik zou in ieder geval nu heel snel schakelen, ook ivm binnen hengelen van deze oekrainse jongen, die ook nog wel wat moest kostten verwacht ik, 10?
+1/-0

2 maanden geleden (gewijzigd)
Ik ben vaak kritisch op onze scouting, maar dit is wel een klasbak (waarvan ik verwachtte dat die nooit haalbaar zou zijn). 217 wedstrijden voor Dynamo 86 doelpunten en 59 assist. Vorig jaar nadrukkelijk in de belangstelling van Dortmund, maar die vonden hem toen te duur. Als we deze onder de 15 mln kunnen halen, METEEN DOEN! (en dan Gakpo maar voor wat minder weg, we worden er dan echt niet slechter van).

Hij is ook vaste basisspeler bij Oekraine, 40 interlands, 7 goals. Enige nadeel dat ik zie, is dat hij meestal op rechtsbuiten speelt (maar is wel linksbenig, en kan op de linkervleugel echt wel goed uit de voeten). Zou daar behoorlijk wat assists kunnen leveren op Luuk.
+2/-0

2 maanden geleden
Blijft bijzonder dat de knvb onze transfer deadline een dag eerder heeft gezet dan een aantal van de top competities. Mafkezen.
+1/-0


Win met PSV

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker en krijg op je eerste storting van maximaal 20 euro een free bet van hetzelfde bedrag cadeau!PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.853 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

arrogantie begeleiders bekerfinale benfica brands brandstichting brenetjes cambuur column directielid europacup feyenoord fledderus gaal goedkomen haast huiberts ihattaren incl jong manolev mathildelaan mislukking mossou onwetendheid rutten schmidt utrecht vitesse winstbejag