Transparent
Inloggen
Sluiten

'Chelsea meldt zich officieel voor Ibrahim Sangaré'

31 augustus 2022 22:04 - ED.nl
Foto: Pro Shots

"Chelsea meldt zich officieel voor Ibrahim Sangaré"; image source: Pro Shots

Het Eindhovens Dagblad meldt dat Chelsea zich officieel bij PSV heeft gemeld voor Ibrahim Sangaré. De Engelse topclub wil 40 tot 45 miljoen euro betalen voor de middenvelder. Zelf staat Sangaré open voor een transfer naar Chelsea. Voor PSV is het onbespreekbaar als in de komende dagen én Sangaré én Cody Gakpo vertrekken.

Nottingham Forest heeft ook een bod uitgebracht op de international van Ivoorkust, maar daar wil hij niet heen.

Meer op ED.nl




Tags

sangare chelsea cody forest gakpo ivoorkust nottingham

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


Maan (geschorst)
1 jaar geleden
100 miljoen en anders doei!
+1/-0

 
1 jaar geleden
Klopt. Ze bieden 50 op die lompe schopper van Ajax en Sangaré is minimaal 2x zo goed. Mochten Sangaré en Gakpo allebei vertrekken zijn we aardig uitgehold maar dat geldt dan ook voor FC Betondorp. Wordt dan nog een leuke competitie met ook Feyenooit en AZ. Maar wij hebben by far de beste jeugd van Nederland. Die worden alleen maar beter.
+3/-0

1 jaar geleden
Het was de laatste weken al verdacht rustig om Sangaré. Hopelijk blijven ze allebei..
+2/-1

 
1 jaar geleden
Logisch he, aangezien Sangaré de i teresse afwees en bijtekende
+2/-0

1 jaar geleden
Dit moet een nee zijn. Belangrijkste speler aan PSV kant
+2/-0

1 jaar geleden
Als ze op die Mexicaan van Ajax al 50 bieden zou ik voor minder dan 65 geen genoegen nemen
+2/-0

Riverside (geschorst)
1 jaar geleden
Niet doen, met een bod van 50 ging ik nog niet overstag, volgend jaar levert hij sowieso 37,5 op, hij is te belangrijk en niet vervangbaar, Gakpo daarentegen eigenlijk ook niet laten gaan, die Oekraïnes jongen heb je ook niet meer op tijd binnen, dus ik zou zeggen: klaar, deurtje dicht, in januari kijken we verder na het wk hoe de kaarten geschud zijn👍
+2/-0

1 jaar geleden
Ik denk dat we zijn vertrek beter op kunnen vangen dan dat van Cody. Voor hij bijtekende mocht hij weg voor 37M dus zou krankzinnig zijn als hij nu voor 40 vertrekt 50+ gewoon doen en investeren in een verdediger. Is Memphis al gesignaleerd trouwens?
+1/-1

 
Maan (geschorst)
1 jaar geleden
Ik denk juist dat Sangare momenteel onvervangbaar is. Gakpo daarentegen is als buitenspeler wel vervangbaar denk ik.
+2/-0

1 jaar geleden
Tja Gakpo en Sangaré verpatsen voor 100 miljoen betekent spelen voor tweede plaats en volgend jaar nieuwe gooi doen naar de CL, hebben we meer geld om nog iets eerder de selectie rond te hebben. Maar ik zie ons liever dit jaar strijden om kampioenschap met Cody en Ibi
+2/-0

 
1 jaar geleden
Precies, ibi is ook verkleinwoord, dat zou ik bij Sangare niet gebruiken, los van dat het inderdaad iemand anders zijn bijnaam is.
+1/-1

1 jaar geleden
Niet doen! Ik zeg eigenlijk altijd dat geen speler onmisbaar is. Maar in dit elftal is Sangare simpelweg onmisbaar.

Tel daar nog eens bij ons dat ik al misselijk word bij de gedachten dat Antony meer waard zou zijn dan Sangare en Gakpo tezamen..
Ik weet dat ik het niet zou moeten vergelijken, maar dat lukt mij simpelweg niet.
+4/-0

1 jaar geleden
Sangare gewoon niet laten gaan, simpel. Over 26 uur kan hij niet meer getransfereerd worden en zal hij met alle plezier voor zijn premier league salaris hier blijven voetballen, in ieder geval tot aan de winterstop (waarin we nog steeds de hoofdprijs kunnen vragen maar ook een vervanger).
+2/-0

1 jaar geleden
Zeer gevaarlijke club voor ons die interesse toont in Sangare. Ik vrees dat ze er nog wat miljoentjes bijgooien en dat hij dan weg is.
+2/-0

1 jaar geleden (gewijzigd)
Als je hem verkoopt en je gaat met Guti aan de gang als DM doe je 3 jassen uit.

Hij heeft verlengt, gelimiteerde som is eruit, dus last minute gebedel vanuit de UK mag de prullenbak in. Of 120M.
+1/-0

 
Maan (geschorst)
1 jaar geleden
PSV kan zo maar 100 tot 120 miljoen binnenhalen voor Gakpo en Sangare.. maar dan komt het grootste probleem: wat doen we ermee? Als dat geld uitgegeven wordt aan spelers als bruma, Baumgartl etc schiet het niet op. Koop maar voor een miljoen of 10 goeie scouts aub!
+1/-0

 
1 jaar geleden
Zo ver ik weet is de gelimiteerde som er enkel dit seizoen uit en is deze volgend seizoen gewoon weer 37 miljoen. Indien dat het geval is, dan moet worden afgevraagd bij een bod van 50 miljoen, of het 13 miljoen waard is om Sangaré dit seizoen te blijven houden.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Als je met die €13 miljoen "gemiste" inkomsten wél (gegarandeerd) CL haalt volgend seizoen, heb je dat er in één klap dubbel en dwars uit! Waarbij je aantrekkingskracht op het halen van vervangers voor Sangaré/Gakpo vele malen groter is.
Ik zou nu die laatste dag niet meer overstag gaan eerlijk gezegd.
+1/-0

1 jaar geleden
Elk jaar weer zoooo moe van dit gezeik. Ik begreep dat de uefa hier niks aan kan doen, maar alsjeblieft clubs zoals PSV, sla de handen eens ineen. Zorg dat die achterlijke regel wordt aangepast. Hoe kan het in hemelsnaam dat die toch al rijke k.tcompetities één dag extra krijgen? Gelijke monniken, gelijke kappen. Maar niet in die bizarre wereld die voetbal heet. Ik heb laatst aan mijn kinderen voorspeld dat ik over 10 jaar ben afgehaakt en geen zak meer om dat oneerlijke, idiote geldsmijt spelletje geef...
+2/-0

 
1 jaar geleden
Daarvoor moet je puur bij de KNVB zijn en niet bij de UEFA/FIFA
+1/-0

 
1 jaar geleden
Van die ene dag wel. Maar zet gvd die deadline voor alle competities eens op 1 augustus.... Regels zijn er om aangepast te worden als blijkt dat ze niet werken of niet eerlijk zijn. Die voetbalwereld is zwaar verziekt met regels die alleen maar de rijke competities goed uitkomt. Hopelijk ben ik hier eerder dan 10 jaar klaar mee....
+1/-0

 
1 jaar geleden
1 augustus gaat sowieso niet, dat wordt geblokkeerd door de Europese Commissie. Die hebben er al veel problemen mee dat het nu 'al' eindigt omdat het tegen het vrije verkeer van werknemers in gaat
+1/-0

1 jaar geleden
Voor Sangaré geldt wat ook voor Gakpo geldt: onder de 50 miljoen het gesprek niet eens aan gaan. Smeerlappen uit Londen met veel te veel geld. 3 maanden niks van gehoord, komen ze op de laatste dag aan schijten. Opzouten of fors dokken!
+2/-0

1 jaar geleden
Ik mag toch hopen dat PSV na middernacht sowieso nergens meer aan mee zal werken? Sterkhouder weg en zelf niets meer kunnen om dat onze markt al dicht is? Lijkt me een no-go 100% toch?
+1/-0

 
1 jaar geleden
Iedere speler die nu nog vertrekt zal lijkt me puur door de RvC er doorheen gedrukt gaan worden
+1/-0

1 jaar geleden
Een zak met geld binnenhalen en vervolgens niets meer terug kunnen kopen.De RVC zal heel tevreden zijn.De bankrekening is weer gespekt en PSV heeft alleen geshopt op de koopjes markt.Leuk voor de supporters.Ik kan me ook niet indenken dat Ruud hier blij van wordt.Onze vorige trainer had groot gelijk dat hij voor Benfica koos.Hij zag de bui waarschijnlijk al hangen
+1/-0

1 jaar geleden
Te laat hoor, geen kans meer om alternatief aan te trekken. Deal voor winterstop: 60 miljoen👍
+1/-0

1 jaar geleden
Door de blunder van de knvb had PSV tegen spelers moeten zeggen dat ze tot en met 31 augustus een transfer kunnen maken.
+1/-0

1 jaar geleden
Kapitaal van PSV moet op het veld staan. PSV moet sterk blijven om minimaal de 2e plaats te halen. Dan ben je zeker van Champions League. Sangare en Gakpo zijn ook over 1 jaar nog steeds veel waard en misschien wel meer dan nu. Nu verkopen is een streep door de sportieve ambities.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Die zekerheid van Champions League bij een tweede plek geldt pas voor de nummer twee van 2023/24. Er van uit gaande dat Nederland de huidige voorsprong op Portugal blijft vasthouden, maar gezien het gat lijkt dat wel te moeten gebeuren.
+1/-0

Kleine1 (geschorst)
1 jaar geleden
Als Ajaks 50 miljoen voor die Alvarez wil hebben, dan moeten wij vandaag profiteren en 60 vragen voor Sangare!

Als we een dikke 100 miljoen kunnen vangen vandaag, dan moeten we dat doen.
In de ED kunnen we deze 2 spelers wel missen (ik zie eigenlijk allen Ajaks en Feijenoord als mogelijke zware wedstrijden) en dan moeten we maar in de winterstop de markt op. Tweede gedeelte van de competitie wordt toch belangrijker en dikwijls vermoeiender (door evt blessures etc.).
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato hendrikus izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler shevchenko skipper slot tuchtcommissie vip wedstrijdrapportage