Transparent
Inloggen
Sluiten

Xavi Simons: 'Dat was echt een lekkere start, een droomstart'

31 augustus 2022 23:37

Xavi Simons was in gesprek met ESPN blij dat hij al zo vroeg wist te scoren. "Dat was echt een lekkere start, een droomstart", aldus Simons. "Het was een heerlijke start van het team. Het gaf echt een boost. Heerlijk, echt heerlijk."

Simons heeft nu al zes doelpunten in de Eredivisie op zijn naam staan. "Dat is allemaal met de hulp van het team. Het gaat gewoon goed. Ik geniet er van. Als alles goed gaat, krijg je zulke resultaten. Daar ben ik heel blij mee", zo gaf hij aan.

Gevraagd werd aan de jeugdinternational wat nu zijn favoriete positie is. "Ik heb altijd op het middenveld gespeeld. Vroeger speelde ik op 8 of op 6, daarna was ik meer de 10", zei hij daarover. "In mijn laatste jaar bij PSG was ik meer de valse spits. Ik probeer overal mijn best te doen waar ik speel. Wat de trainer beslist, daar ga ik spelen."
Discussieer mee op de forums


Tags

simons droomstart xavi eredivisie espn geniet psg

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met PSV

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker en krijg op je eerste storting van maximaal 20 euro een free bet van hetzelfde bedrag cadeau!PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.853 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

arrogantie begeleiders bekerfinale benfica brands brandstichting brenetjes cambuur column directielid europacup feyenoord fledderus gaal goedkomen haast huiberts ihattaren incl jong manolev mathildelaan mislukking mossou onwetendheid rutten schmidt utrecht vitesse winstbejag