Transparent
Inloggen
Sluiten

Ruud van Nistelrooij: 'Ik denk dat het publiek genoten heeft'

1 september 2022 01:55

In gesprek met ESPN was Ruud van Nistelrooij zeer tevreden over de wedstrijd van zijn ploeg. "Het was een mooie avond voor ons en voor iedereen. Ook voor het publiek, ik denk dat ze genoten hebben", aldus Van Nistelrooij. "Ik heb genoten van het spel, de combinaties en de prachtige doelpunten. Ook zelfs van de gemiste kansen. Daar deden we niet heel veel fout, maar de keeper heeft er nog zes of zeven tegenhouden."

De trainer was zeer te spreken over het spel van Xavi Simons. "Ik ben niet heel verrast, omdat ik al veel van hem heb gezien voordat ik in gesprek met hem ging", zo gaf hij aan. "Je zag al dat hij een fantastisch potentieel heeft. Ik wist ook dat hij goed karakterologisch in elkaar zit en de juiste mindset heeft. Als je dan zo met je vak bezig bent dag in, dag uit kun je op deze leeftijd heel grote stappen zetten."

Volgens Van Nistelrooij was er absoluut geen sprake dat hij André Ramalho links heeft laten liggen vanwege zijn fout tegen Rangers FC. "Ik ben met hem in gesprek gegaan. Hij was er ziek van en iedereen van ons", zei hij daarover. "Je draagt het ook met z'n allen. Niet alleen hij in het bijzonder."
Discussieer mee op de forums


Tags

nistelrooij combinaties espn karakterologisch potentieel ramalho rangers simons tegenhouden xavi

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met PSV

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker en krijg op je eerste storting van maximaal 20 euro een free bet van hetzelfde bedrag cadeau!PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.853 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

arrogantie begeleiders bekerfinale benfica brands brandstichting brenetjes cambuur column directielid europacup feyenoord fledderus gaal goedkomen haast huiberts ihattaren incl jong manolev mathildelaan mislukking mossou onwetendheid rutten schmidt utrecht vitesse winstbejag