Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV TV: Opgeluchte Cody Gakpo openhartig over hectische transferperiode

2 september 2022 12:59 - PSV TV




Tags

cody gakpo openhartig opgeluchte

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


Maan (geschorst)
1 jaar geleden
Nu hoor ik dus gewoon uit z’n eigen mond dat ie gewoon al met zijn gedachten bij United zat. Wel spijtig dat, vind ik. Want dat was ook echt in zijn spel te zien tegen Monaco en Rangers thuis, mijn mening! Mede zijn afwezigheid in die 2 wedstrijden heeft ons de CL en vele miljoenen gekost. Hopelijk pakt ie de draad weer op en gaat ie nu knallen dit seizoen. Laten we beginnen met Twente morgen en Feyenoord de 18e. Ook in de EL mag ie laten zien wat al die clubs zijn misgelopen, hopelijk is die druk er nu van af en kan ie meer vrijuit spelen, dan is ie op z’n best.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Is jong dacht 21 dan de druk binnen en buiten het veld en al dat geld en wk ,nog netjes hoe hij er mee om ging ,zal jij het zelf beter doen ???
+2/-1

 
Maan (geschorst)
1 jaar geleden
Draait het hier om mij? Hij veroorzaakt die chaos om hem heen helemaal zelf door zijn keuze uit te stellen. Althans uitstellen, hij heeft eigenlijk gewoon de keuze voor United gemaakt en omdat die afhaakte zijn we nu als 2e keus ineens dolblij met hem alsof ie altijd al wilde blijven. Maar zoals gezegd was ie met z’n hoofd al in Manchester en daar was z’n spel ook zeker naar. Maar omdat je schijnbaar graag van persoonlijke vragen houd zou ik er even antwoord op geven: Ik zou het zelf zeker anders doen ja. Ben ook een Eindhovense jonge en fan van de club PSV. Ik zou de keuze aan het begin van de transfer periode maken, waardoor mijn collega’s, club, omgeving zoals familie en vrienden en de zaakwaarnemers weten waar ze aan toe zijn. Maar dat ben ik en helaas heb ik niet het talent van Gakpo. En hij is al 23 jaar, goedemorgen!
+1/-0

 
1 jaar geleden
Altijd makkelijk oordelen natuurlijk vanaf de zijkant...
+1/-0

 
1 jaar geleden
Blijf ook maar een mens he.. geen van ons kan zich inbeelden in hoeveel druk zo'n jongen op z'n schouders voelt. Onmogelijk om dan vrijuit te blijven spelen.
+2/-1

1 jaar geleden
Die hectische periode heeft hij toch gewoon zelf veroorzaakt?
+2/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje