Transparent
Inloggen
Sluiten

Cody Gakpo: 'We beginnen echt dramatisch aan de wedstrijd'

3 september 2022 22:16

In gesprek met ESPN kreeg Cody Gakpo de vraag waar het bij PSV mis ging. "We beginnen echt dramatisch aan de wedstrijd", aldus Gakpo. "De linies stonden veel te ver uit elkaar, we waren niet scherp in de duels en waren slordig aan de bal. Dan kom je 2-0 achter en loop je achter de feiten aan. De tweede helft was iets beter, maar het was niet genoeg."

Een verklaring hoe dit allemaal mis kon gaan, kon de aanvaller niet geven. "Het is moeilijk om je vinger daar op te leggen", zo gaf hij aan. "In het algemeen waren we gewoon niet scherp genoeg."

Gakpo was het niet eens met de opmerking dat te veel spelers niet in goede doen zijn. "In de tweede helft was het beter. Als je zo aan de wedstrijd begint, wordt het een heel andere wedstrijd", zei hij daarover. "We moeten echt naar onszelf kijken."




Tags

gakpo cody espn

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage