Transparent
Inloggen
Sluiten

Anwar El Ghazi: 'Ik had me zeker een beter debuut voorgesteld'

3 september 2022 22:23

Anwar El Ghazi baalde in gesprek met ESPN over zijn debuut voor PSV. "Ik heb zeker nog een goed gevoel bij PSV, maar ik had me zeker een beter debuut voorgesteld", aldus El Ghazi. "Ik zat zelf totaal niet lekker in de wedstrijd. We gaven het in de eerste helft ook echt weg en hebben twee goals weggegeven. We knokten ons daarna terug in de wedstrijd, maar al met al was het gewoon niet goed vandaag."

De aanvaller kreeg de vraag hoe het voor PSV mis kon gaan. "We waren niet agressief genoeg. We gaven niet honderd procent", zo gaf hij aan. "We zetten niet als collectief druk en gingen er niet als collectief voor."

El Ghazi was vooral zeer kritisch over zijn eigen spel. "Het was gewoon niet goed genoeg", zei hij daarover. "Ik wist dat ik nog te weinig wedstrijdritme heb, maar ondanks dat had ik wel wat willen doen vandaag. Dat is alleen niet gelukt. Er zijn alleen nog zo veel wedstrijden die komen. We kunnen zeker niet denken dat het nu al klaar is."




Tags

ghazi baalde espn knokten wedstrijdritme

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev praag psvrijnwoude ramalho renners romario rvc sandler santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie vip wedstrijdrapportage