Transparent
Inloggen
Sluiten

Ruud van Nistelrooij: 'De presentatie in de eerste helft was zeer, zeer, zeer onder de maat'

3 september 2022 22:35

In gesprek met ESPN was Ruud van Nistelrooij niet te spreken over zijn ploeg in de eerste helft. "Hoe we ons daar prestenteerden was zeer, zeer, zeer onder de maat", aldus Van Nistelrooij. "Als je ziet hoe er gereageerd wordt vanuit de kleedkamer na rust, daar gaat het om. Dan weet je ook wat je hebt laten liggen in de eerste helft."

Van Nistelrooij ging verder: "Je draait de wedstrijd nog bijna naar een gelijkspel. Je geeft niks meer weg en bent aan het voetballen. Dan doe je wat je moet doen. Dat hebben we de complete eerste helft nagelaten en dat geldt echt voor allemaal. Dat is zeer kwalijk, want dan betaal je de prijs dat je nu niet de drie punten mee neemt."

De wedstrijd tegen Twente zal ook zeker nog worden nagesproken. "Dit komt heel hard aan, want we doen onszelf tekort", zo gaf hij aan. "Dit was een ondermaatse prestatie in de eerste helft en dat kost je de wedstrijd. Dit is een heel dure les die we betalen met drie punten. Dat mag nooit meer voorkomen."
Tags

nistelrooij espn les nagelaten nagesproken prestenteerden twente

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met PSV

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker en krijg op je eerste storting van maximaal 20 euro een free bet van hetzelfde bedrag cadeau!PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

arrogantie begeleiders bekerfinale benfica brands brandstichting brenetjes cambuur column directielid europacup feyenoord fledderus gaal goedkomen haast huiberts ihattaren incl jong manolev mathildelaan mislukking mossou onwetendheid rutten schmidt utrecht vitesse winstbejag