Transparent
Inloggen
Sluiten

Officieel: Derrick Luckassen vertrekt naar Maccabi Tel Aviv

4 september 2022 16:13 - PSV.nl
Foto: Pro Shots

<b>Officieel: Derrick Luckassen vertrekt naar Maccabi Tel Aviv</b>; image source: Pro Shots

PSV heeft via de officiële kanalen bevestigd dat Derrick Luckassen is vertrokken bij de club. De verdediger heeft een contract getekend bij Maccabi Tel Aviv, de ploeg waar ook Eran Zahavi sinds dit seizoen weer speelt. Luckassen kwam in 2017 naar PSV, maar raakte al snel buiten beeld. In totaal speelde hij 25 officiële wedstrijden in Eindhoven. De afgelopen seizoenen speelde hij op huurbasis al voor Hertha BSC, RSC Anderlecht, Kasimpasa en Karagümrük.




Discussieer mee op de forums


Tags

luckassen aviv maccabi anderlecht eran hertha karagumruk kasimpasa rsc zahavi

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Mooi dus nu Vini en Lukassen van de loonlijst af, dat geeft wat ruimte.
+1/-0

1 jaar geleden
Blijft een heel onbegrijpelijke aankoop te zijn geweest. Wel een treurig huwelijk tussen hem en PSV. Ondanks dat wens ik Luckassen het allerbeste.
+4/-0

1 jaar geleden
Ik zal het gewoon eerlijk zeggen; ik ben blij dat ie weg is.
+2/-0

1 jaar geleden
Ik wens m het beste. Veel slechter dan wat we nu achterin hebben lopen zal hij sowieso niet zijn. Zeg m op Derrick 👍🏽
+1/-0

1 jaar geleden
Goed nieuws voor alle partijen.

Blijf het bizar vinden dat deze speler ooit verklaarde nooit meer voor PSV te willen uitkomen, terwijl ie nog doodleuk een contract voor een paar jaar had!

Persoonlijk ben ik blij dat het laatste bericht hier over hem - hopelijk - nu is geweest.
+3/-0

1 jaar geleden
Derrick bedankt voor de vele mooie momenten !
+2/-0

1 jaar geleden
Off topic,

Lato is inmiddels aanvoerder bij Valencia en scoorde gisteren de openingstreffer. (Die hadden wij ooit welgeteld 0 minuten laten spelen in een heel jaar.) Gevoelsmatig in ieder geval een behoorlijke misser.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Is dat zo? Hij zit meer niet dan wel bij de selectie. Vorig seizoen slechts 590 minuten in LaLiga gespeeld. Z'n marktwaarde is niet voor niets slechts 1,5 miljoen. Ga je niet teveel op een clickbait kop van een artikel in VI af?
+1/-0

 
1 jaar geleden
Ik volg het niet zo eerlijk gezegd. Dus wellicht heb je gelijk.
Maar dat die aanvoerder is zegt toch wel iets, marktwaarde minder aangezien spelers voor veel meer worden gekocht dan de marktwaarde.
Daarnaast is onze linksback op zijn eerste half jaar na waarschijnlijk niet beter dan hij is..
+1/-0

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
We spelen nu met onze reserve linksback.

En de vaste aanvoerder van Valencia kon niet spelen dus was hij als speler die al lang bij Valencia speelt tijdens deze wedstrijd de aanvoerder. Maar hij is dus niet de vaste aanvoerder.
+1/-0

1 jaar geleden
Deze miskoop van Brands heeft hier onder JdJ veel te lang rond gelopen. Blij dat er nu met de terugkeer van Brands weer daadkrachtig op wordt getreden aan inkomende- en uitgaande kant.

Soms moet je gewoon je verlies pakken, ruimte creëren voor anderen met wel potentie, en door.

Afgelopen transferzomer was een mooie stap in de goede richting (EL), komende zomer de volgende. Vergeet niet dat we afgelopen seizoen van subtop Conference League kwamen…
+1/-0

1 jaar geleden
4 huurclubs versleten die hem niet wilden. 5 PSV trainers gehad die hem allemaal alle kans gegeven hebben. Dat zijn al 9 trainers in 5j tijd die het niet zien zitten in hem. Mogelijk de slechtste aankoop ooit in termen van trainers niet overtuigen. Ernstige misser van scouting maar ook van Brands destijds. Die inmiddels al behoorlijk wat verdedigende floppers op zijn naam heeft.
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn dichterbij eredivisie feyenoord flamingo hendrikus jong koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip waarheidsgehalte wedstrijdrapportage