Transparent
Inloggen
Sluiten

Hallvar Thoresen: 'PSV hoeft vooraf in ieder geval niet zeker te zijn dat ze dit wel even doen'

7 september 2022 09:54

In gesprek met het Eindhovens Dagblad heeft Hallvar Thoresen vooruitgeblikt op de wedstrijd van donderdag. De oud-spits en huidig scout van PSV heeft als Noor een goed beeld van de kwaliteiten van Bodo/Glimt. "Bodø is een ploeg die goed kan counteren, maar ook presteert als ze in hun eigen opbouw te veel ruimte krijgen", aldus Thoresen.

De voormalig topschutter gaat verder: "Ik zou kiezen voor een spits die goed kan pressen en de boel kan afjagen.Je moet dicht op ze zitten, daar houden ze niet van. PSV hoeft vooraf in ieder geval niet zeker te zijn dat ze dit wel even doen, want vorig seizoen hebben ze in Europa ook gewoon AZ uitgeschakeld. Bodo heeft voldoende in huis om een slechte dag van de tegenstander af te straffen."




Tags

thoresen hallvar bodo afjagen counteren glimt noor opbouw pressen topschutter vooruitgeblikt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.842 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke malaise manolev nederland praag psvrijnwoude renners rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage