Transparent
Inloggen
Sluiten

Cody Gakpo: 'We moeten als geheel bewegen en dat ontbreekt in fases'

8 september 2022 23:01

In gesprek met ESPN was Cody Gakpo het eens met de opmerking dat PSV een teleurstellende wedstrijd speelde. "Iedereen had het gevoel dat als we zuiver aan de bal waren en de juiste beslissingen namen, we zeker tot meer kansen zouden komen en de extra goal hadden kunnen maken", aldus Gakpo. "Zeker in de eerste helft hebben we een aantal goede kansen gehad, vooral met die rebound van Yorbe."

Gakpo ging verder: "Het kan altijd gebeuren dat ook zulke ballen er niet in gaan. Dan moeten we zorgen dat we wel verdedigend goed staan met het hele team en dan niet zo vlak voor rust de tegentreffer krijgen, zodat we weer achter de feiten aan moesten."

Tijdens de wedstrijd waren de ruimtes tussen de linies soms enorm. "We zullen het daar met de achterste linie goed over moeten hebben", zo gaf Gakpo aan. "Als voorste linie willen we natuurlijk graag naar voren rennen, maar we moeten ook als geheel bewegen en dat ontbreekt in fases."
Discussieer mee op de forums


Tags

gakpo achterste espn rebound voorste zuiver

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met PSV

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker en krijg op je eerste storting van maximaal 20 euro een free bet van hetzelfde bedrag cadeau!PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.853 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

arrogantie begeleiders bekerfinale benfica brands brandstichting brenetjes cambuur column directielid europacup feyenoord fledderus gaal goedkomen haast huiberts ihattaren incl jong manolev mathildelaan mislukking mossou onwetendheid rutten schmidt utrecht vitesse winstbejag