Transparent
Inloggen
Sluiten

Yorbe Vertessen: 'Het was vandaag gewoon niet goed genoeg'

8 september 2022 23:59

Yorbe Vertessen gaf in gesprek met ESPN aan chagrijnig te zijn na de wedstrijd tegen Bodø/Glimt. "Dat kwam vooral door mijn eigen spel. Ik heb net niet genoeg geleverd en dat ziet iedereen", aldus Vertessen. "Maar we moeten nu op naar de volgende wedstrijd. Elke wedstrijd is weer anders. Ik focus me nu op de volgende wedstrijd en laat deze links liggen."

Gevraagd werd aan de aanvaller waar hij niet genoeg geleverd had. "Dat was op verschillende vlakken", zo gaf hij aan. "Het scoren van die goal bijvoorbeeld. Het spel was net niet goed genoeg. Maar ik ben pas net weer terug. Ik probeer me nu gewoon weer te focussen op de volgende wedstrijd. Ik ben best fit, maar ik laat het niet zien. Dat probeer ik de volgende wedstrijden wel te laten zien."

Dat hij onlangs werd geopereerd mag geen reden zijn. "Nee, ik hou niet van excuses", zo gaf hij aan. "Het was vandaag gewoon niet goed genoeg."




Tags

vertessen chagrijnig espn glimt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje