Transparent
Inloggen
Sluiten

Ruud van Nistelrooij: 'Het wordt een heel lastige en moeilijke wedstrijd'

9 september 2022 16:33

Op de persconferentie van vrijdag was Ruud van Nistelrooij het niet eens met de opmerking dat RKC een prettige tegenstander is om te treffen. "Het wordt een heel lastige en moeilijke wedstrijd", aldus Van Nistelrooij. "Ik kan zo vijf hele goede ervaren spelers opnoemen."

Van Nistelrooij ging verder: "Dan wordt RKC weggezet alsof het een makkie wordt, maar dat is gewoon een ervaren en goede ploeg. Dat is geen pretje en daar moeten wij ons volledig en top op voorbereiden. En dat doen wij ook."
Tags

nistelrooij rkc makkie opnoemen pretje voorbereiden weggezet

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met PSV

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker en krijg op je eerste storting van maximaal 20 euro een free bet van hetzelfde bedrag cadeau!PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.853 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

arrogantie begeleiders bekerfinale benfica brands brandstichting brenetjes cambuur column directielid europacup feyenoord fledderus gaal goedkomen haast huiberts ihattaren incl jong manolev mathildelaan mislukking mossou onwetendheid rutten schmidt utrecht vitesse winstbejag