Transparent
Inloggen
Sluiten

Cody Gakpo: 'Het was een moeilijke wedstrijd, maar we winnen wel en houden de nul'

11 september 2022 20:14

In gesprek met ESPN was Cody Gakpo het eens met de opmerking dat PSV het al veel eerder had moeten afmaken. "Zeker in de eerste helft hadden we een paar goede kansen, maar die gaan er niet in", aldus Gakpo. "Het was een stroeve wedstrijd van onze kant, maar we moeten denk ik het positieve eruit trekken. We hebben de nul gehouden en hem uiteindelijk over de streep getrokken."

PSV had moeite om de vrije ruimtes te vinden. "De tegenstander zakte heel ver in en de linies zaten kort op elkaar. Ze stonden met vijf man achterin en dat is lastig", zo gaf hij aan. "Uiteindelijk moeten we ze kapot spelen. Dan zag je dat we een aantal kansen creëren, maar we moeten daar scherp op zijn en die goal maken."

Diep in blessuretijd mocht Gakpo uiteindelijk een penalty nemen. "Er gaat dan van alles door je hoofd. Zaak is dat je dan zo gefocust mogelijk blijft", zei hij daarover. "Je moet belangrijk zijn op het team. We hadden dit nodig. Het was een moeilijke wedstrijd, maar we winnen wel en houden de nul. Dat geeft ook een positieve boost."




Tags

gakpo cody espn

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke malaise manolev praag ramalho renners romario rvc sandler santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie vip wedstrijdrapportage