Transparent
Inloggen
Sluiten

Joey Veerman: 'Als hij hem raakt is het volgens mij gewoon een penalty'

11 september 2022 20:23

Joey Veerman kreeg in gesprek met ESPN direct de vraag of hij het een penalty vond. "Ik zag een hoog been. Als hij hem dan raakt is het een penalty", aldus Veerman. "Als de scheidsrechter ziet dat het een penalty is, is het ook een penalty. Ik ken de regels verder ook niet, maar als hij hem raakt is het volgens mij gewoon een penalty."

Gevraagd werd aan de middenvelder of hij zich iets had aangetrokken van de kritiek na zijn interview tegen Rangers FC. "Dat heb ik eigenlijk snel naast me neergelegd die kritiek van mensen die iets willen zeggen", zo gaf hij aan. "Natuurlijk krijg je er wel iets van mee, maar iedereen heeft zijn eigen mening. Dat moeten ze zelf weten."

Veerman was het niet eens met de opmerking dat hij de laatste wedstrijden zijn man vaak laat lopen. "Tegen Bodø liet ik hem niet lopen. Ik reageerde gewoon te laat", zei hij daarover. "Vandaag heb ik geen flauw idee wie je bedoelt."




Discussieer mee op de forums


Tags

veerman joey espn rangers

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage