Transparent
Inloggen
Sluiten

Joey Veerman: 'Als hij hem raakt is het volgens mij gewoon een penalty'

11 september 2022 20:23

Joey Veerman kreeg in gesprek met ESPN direct de vraag of hij het een penalty vond. "Ik zag een hoog been. Als hij hem dan raakt is het een penalty", aldus Veerman. "Als de scheidsrechter ziet dat het een penalty is, is het ook een penalty. Ik ken de regels verder ook niet, maar als hij hem raakt is het volgens mij gewoon een penalty."

Gevraagd werd aan de middenvelder of hij zich iets had aangetrokken van de kritiek na zijn interview tegen Rangers FC. "Dat heb ik eigenlijk snel naast me neergelegd die kritiek van mensen die iets willen zeggen", zo gaf hij aan. "Natuurlijk krijg je er wel iets van mee, maar iedereen heeft zijn eigen mening. Dat moeten ze zelf weten."

Veerman was het niet eens met de opmerking dat hij de laatste wedstrijden zijn man vaak laat lopen. "Tegen Bodø liet ik hem niet lopen. Ik reageerde gewoon te laat", zei hij daarover. "Vandaag heb ik geen flauw idee wie je bedoelt."
Discussieer mee op de forums


Tags

veerman joey espn rangers

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met PSV

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker en krijg op je eerste storting van maximaal 20 euro een free bet van hetzelfde bedrag cadeau!PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.853 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

arrogantie begeleiders bekerfinale benfica brands brandstichting brenetjes cambuur column directielid europacup feyenoord fledderus gaal goedkomen haast huiberts ihattaren incl jong manolev mathildelaan mislukking mossou onwetendheid rutten schmidt utrecht vitesse winstbejag