Transparent
Inloggen
Sluiten

ESPN: 'Serdar Gözübüyük wil niet voor de camera komen'

11 september 2022 20:43

Volgens ESPN heeft Serdar Gözübüyük geweigerd om voor de camera te verschijnen. De zender wilde uitleg van de scheidsrechter waarom hij in blessuretijd een strafschop gaf aan PSV, maar de scheidsrechter wilde geen interview geven. Vorig seizoen wilde hij dat ook niet nadat hij tijdens Feyenoord-PSV een penalty gaf na een vermeede handsbal.

RKC-aanvoerder Michiel Kramer ging tegenover de zender los over de strafschop. "Dit is echt een schandalige beslissing. Zonder deze achterlijke beslissing pakken wij hier een punt", aldus Kramer. "Nu is het een goedmakertje voor vorig jaar tegen Feyenoord en moeten wij het maar accepteren. Hij heeft geen seconde voor ons gefloten. Het is een regelrechte schande dat deze man hiervoor een penalty geeft."

Ook doelman Etienne Vaessen vond het geen penalty. "Het is echt ongekend. Hij speelt eerst de bal en raakt daarna pas zijn hoofd", zo gaf hij aan. "Simons is maar 1,60. Zo hard wordt hij niet eens geraakt. Misschien net op de bovenkant. Maar hoe moet hij anders die bal wegwerken? Dit is gewoon een topclub penalty. Schijnbaar heeft PSV dit nodig."




Tags

espn serdar feyenoord kramer zender bovenkant etienne goedmakertje handsbal michiel rkc schande simons vaessen vermeede wegwerken

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie vip wedstrijdrapportage