Transparent
Inloggen
Sluiten

Officieel: Streep door Arsenal - PSV deze week

12 september 2022 14:29 - PSV.nl
Foto: Pro Shots

<b>Officieel: Streep door Arsenal - PSV deze week</b>; image source: Pro Shots

PSV meldt via de officiële kanalen dat Arsenal - PSV deze week niet door zal gaan. Omdat er in Londen onvoldoende politieinzet is hebben de nationale autoriteiten in Groot-Brittannië besloten dat het duel niet gespeeld kan worden aanstaande donderdag. De bedoeling is dat de wedstrijd op een later moment zal worden ingehaald. Daarover zal later meer informatie volgen.

Of er in het huidige speelschema ruimte is om de wedstrijd in te halen is nog onduidelijk. Arsenal heeft tot en met het WK in iedere midweek al een wedstrijd gepland staan, terwijl de competitie in Engeland een week na de WK finale alweer zal worden hervat. Bovendien zal er ook nog een speelronde uit de competitie ingehaald moeten worden, terwijl het nog twijfelachtig is of er komend weekend in Engeland wel gespeeld mag worden.

Vorig seizoen zat Tottenham Hotspur in een vergelijkbare situatie toen vanwege een coronagolf in de selectie het duel tegen Stade Rennais niet door kon gaan. Omdat er in het speelschema van de Engelse club vervolgens geen ruimte was om nog in te halen verloor Tottenham die wedstrijd reglementair met 0-3.

Update 14:52: Het Eindhovens Dagblad meldt dat de wedstrijd sowieso voor 13 november moet worden ingehaald. Waar PSV nog twee vrije midweken heeft, geldt dit voor Arsenal echter niet. Zij hebben in die weken respectievelijk een competitie- en een bekerwedstrijd gepland staan.

Meer op PSV.nl
Tags

arsenal engeland speelschema tottenham brittannie coronagolf londen midweek midweken politieinzet reglementair rennais stade twijfelachtig vergelijkbare

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 weken geleden
Belachelijk, reglementaire 0-3 enige logische oplossing
+2/-0

 
3 weken geleden
Gaat helaas niet omdat Arsenal geen schuld heeft aan het niet-doorgaan van de wedstrijd.
+1/-0

3 weken geleden
Psv moet nu gewoon eens voor z’n rechten opkomen…
+3/-0

3 weken geleden
Voor veel supporters een financiële strop als je geen annuleringsverzekering hebt.Vervelend voor de supporters maar gunstig voor PSV met de wedstrijd van Feyenoord aanstaande zondag in het vooruitzicht.
+3/-0

 
3 weken geleden
Ja precies, die week rust voor het duel tegen de Noren heeft ons goed gedaan…
+3/-0

 
3 weken geleden (gewijzigd)
Feyenoord moet Donderdag Europees wel voetballen en het is bewezen dat het invloed heeft als je De zondag erna moet spelen.Hoe PSV met dit voordeel omgaat moet nog wel blijken.
+2/-0

 
3 weken geleden (gewijzigd)
Precies. Gelukje voor ons. En hadden we wel gespeeld dan was Feyenoord in het voordeel. Die spelen thuis en liggen alweer in hun bed als er in Londen wordt afgefloten voor het einde vd wedstrijd.
+1/-0

 
3 weken geleden
En die week tegen de Schotten nog meer.
+2/-0

 
3 weken geleden
Aan een annuleringsverzekering zul je weinig hebben omdat de reis zelf gewoon door kan gaan. Dat een voetbalwedstrijd niet doorgaat of wordt verplaatst is een risico dat je zelf loopt. Daar zal geen verzekering iets voor vergoeden normaal gesproken. De afgelopen jaren helaas al te vaak meegemaakt.
+2/-0

 
3 weken geleden
Als dit zorgt voor een financiële strop was het sowieso al niet verstandig om te boeken. Zo'n tripje is leuk en zeker het geld waard, maar het blijft een luxe product.

Alsnog wel vervelend als zoiets op het laatste moment geannuleerd wordt. Dagje London kan alsnog wel leuk zijn.
+2/-0

 
3 weken geleden
Dat het een financiële strop is maakt het niet meteen onverstandig om te boeken. Het levert misschien niet direct problemen op, maar van dat geld kun je ook veel andere leuke dingen doen. Dan valt het toch vies tegen als je het voor niks hebt uitgegeven.
+1/-0

3 weken geleden
Dit moet een gestolen 0-3 worden. No Mercy.

Elke andere datum ook gewoon weigeren wegens politie gebrek. Speel het een keer hard.
+4/-0

 
3 weken geleden
Denk dat wij een uitwedstrijd niet kunnen weigeren vanwege politie gebrek, maar er zijn wel andere excuses te vinden. We moeten sowieso deze wedstrijd niet tussen Ajex en Az weekenden gaan spelen.

Corono kan ook een excuus zijn, dat heeft Arsenal ook een keer gebruikt om een westrijd tegen Surs te verzetten terwijl ze maar 1 Corona geval hadden, rest was gewoon geblesserd, lafaards.
+2/-0

Maan (geschorst)
3 weken geleden
Ik ben er echt heeeel erg blij mee en als psv met 0-3 wint nog veel blijer. Ook al zie ik wel in dat dit belachelijk en schandalig zou zijn. Maar ik zou er niet om malen en we mogen best eens een keertje een gelukje hebben. Hoop wel dat de supporters die er heen zouden gaan goed gecompenseerd worden.. door?
+1/-0

 
3 weken geleden
Ik vrees dat iedereen die een vlucht geboekt heeft vette pech heeft
+1/-0

3 weken geleden
Vitesse ging verder ten koste van Spurs niet heel lang geleden.😬😎
+3/-0

 
3 weken geleden
Dat geldt in dit geval helaas niet omdat de burgemeester van Londen de wedstrijd verboden heeft, en daar kan Arsenal niets aan doen. Spurs besloten zelf niet te spelen toedertijd tegen Vitesse.
+1/-0

3 weken geleden (gewijzigd)
Die kwam ff hard binnen net. Hoop geregel en geld naar de kloten. Plus dat zelfde sores nog een keer in het verschiet ligt...

Tenzij PSV eens een keer de poot stijf houdt en ballen toont. Krankzinnig om 3 dagen van tevoren die pot uit schema te halen.

Als het omgekeerde geval was geweest, hadden wij al een reglementaire 0-3 aan de broek hangen... bereid zijn om dan maar met een automatische 1-3 genoegen te nemen.
+1/-1

 
3 weken geleden
Uh ... iets met n begrafenis en politiecapaciteit?
+2/-0

 
3 weken geleden
Dat is al iets langer bekend toch? En de scenarios waren bij de Queen ook allemaal al bekend. Het is gewoon beetje wikken en wegen geweest waarbij deze wedstrijd en dus PSV (supporters, waaronder ikzelf) dupe zijn.
+1/-0

 
3 weken geleden
Ja en? Hun probleem toch? En zaterdag is er wel weer gewoon voetbal.

Chelsea-Salzburg gaat gewoon door. Andere wedstrijden.

Nu heb je kans op 1.500-2.000 supporters in Londen, zonder bestemming, zonder doel.
+1/-0

 
3 weken geleden
Dat de queen overleden is al langer bekend bedoelde ik.

Wij als supporters zijn dus de dupe
+1/-0

 
3 weken geleden
Dat is het lastige van dit systeem, ik reageerde op pvh25, wij zijn het eens.
+2/-0

 
3 weken geleden
@killer, ik snap het, heel vervelend voor je. Maar het is gewoonweg overmacht. Bij n wedstrijd komt n hoop organisatie bij mbt. veiligheid en daar is politie voor nodig, t is niet anders. Ik mag aannemen dat 1500 supporters in de binnenstad zich gewoon gedragen en daar geen politie voor nodig is.
+1/-0

3 weken geleden
Denken er nu mensen hier serieus dat je als club iets te eisen hebt of kan weigeren om op een andere datum te spelen? :huh
+3/-1

3 weken geleden
De enige plek in het programma van PSV is in de week van 7 november (tussen de wedstrijden tegen Ajax en AZ in...) Arsenal speelt echter op 8 november om de League Cup tegen Brighton. Dus dat kan niet, tenzij ze die gaan uitstellen.
Dus doe die 0-3 maar
+1/-0

 
3 weken geleden (gewijzigd)
Ik verwacht ook 8 November.Arsenal kan dan met een B-team tegen Brighton spelen voor de Leaque cup en met de A-selectie tegen PSV.Die Engelse clubs spelen meestal toch met een B-team voor die minder belangrijke cup.
+1/-0

 
3 weken geleden
Of als Arsenal dan al zeker is van de volgende ronde.. B-team tegen ons en A-team in League Cup ;-)
+2/-0

 
3 weken geleden (gewijzigd)
Laten wij dan ook maar een B-team sturen. Wat een aanfluiting dit. Tien dagen rouw. Ze zijn in dat land compleet van het pad af.
+3/-0

 
3 weken geleden
Dat is ook geen optie. Regelgeving van de UEFA eist dat een team twee volle kalenderdagen voor en na een Europese wedstrijd vrij heeft. Enige optie zal zijn als de FA het bekerduel tegen Brighton of de competitiewedstrijd tegen Manchester City verplaatst, anders kan er niet gespeeld worden.
+2/-0

3 weken geleden (gewijzigd)
Als de wedstrijd wordt ingehaald is waarschijnlijk Luuk weer fit!
+3/-0

3 weken geleden
Lijkt me inderdaad een 3-0 verlies voor Arsenal, reglementair gezien.
Ben benieuwd of het ook daadwerkelijk zal gebeuren.
+2/-0

 
3 weken geleden
Het wordt pas een reglementaire nederlaag als er geen nieuwe speeldag gevonden kan worden en in Engeland zijn ze niet zo moeilijk met verplaatsingen.
+1/-0

3 weken geleden
Lekker. Dan kunnen ze weer onder hoogspanning aantreden tegen Feyenoord.
+1/-0

3 weken geleden
Voor allen die hieronder al in hun handen wrijven met een mogelijk reglementaire 0-3 overwinning; ik zou niet willen om op deze manier deze wedstrijd te winnen. En al helemaal niet gezien de staat waarin we nu verkeren waarbij we bij doorgang wel door Arsenal alle hoeken van het veld te zien zouden krijgen. Een 0-3 reglementaire overwinning voelt wat dat betreft dubbel onverdiend
+1/-3

 
3 weken geleden
Als ik dan moet kiezen tussen een reglementaire overwinning en coëfficiëntenpunten en een grotere kans om te overwinteren en dus extra miljoenen of van de mat geveegd worden, kies ik inderdaad ook voor dat laatste ja
+10/-1

 
3 weken geleden
Kan mij het nou verrekken hoe het voelt en dat het onverdiend is. Alsof ik met Arsenal medelijden moet hebben. Enige wat in deze fase telt is deze gebrekkige vorm met zo min mogelijk puntverlies te overleven en overwinteren.
+7/-0

 
3 weken geleden (gewijzigd)
Enige wat telt is idd de 3 punten, nou ja een goed resultaat, en hoe dat gebeurt, boeit totaal niet. Nou ja een tegemoetkoming of geste jegens die kleine 2K hondstrouwe supporters die reis & verblijf al geboekt hebben en zich diverse andere kosten en moeite getroost hebben om, zoals altijd, hun club achterna te reizen, zou mooi en terecht zijn. Die supporters zijn de club.
+1/-0

 
3 weken geleden
Dat is toch niet het probleem van PSV dat jij een hotel + reis geboekt hebt en nu bepaald wordt dat die wedstrijd op een ander moment wordt gespeeld? Als je voor een concert naar het buitenland gaat en dat concert wordt om wat voor reden dan ook afgelast, ga je dan ook eisen dat die band al jouw onkosten gaat vergoeden? :D
+1/-1

 
3 weken geleden
Ik heb het niet over mij. Ik heb het over 2.000 van de meest trouwe diehard supporters die hun club altijd en overal achterna reizen. Daar mag af en toe best wat tegenover staan. Velen steunden de club ook financieel in de moeilijke covid-periode.
+1/-0

 
3 weken geleden
Dat is geen antwoord op de vraag. Waarom zou PSV die kosten moeten betalen? Zij nemen toch zelf het risico dat ze een reis boeken en de wedstrijd wordt verplaatst? Moet een band dan ook de kosten van iedereen gaan betalen als hun concert wordt afgelast? Dat iedereen die vanuit het buitenland die kant op is gekomen hun volledige reis en verblijf vergoed krijgt?
+1/-1

 
reactie verwijderd

 
3 weken geleden
Ik heb het woord 'moeten' niet gebruikt. Het zou een mooie geste, een gebaar van waardering kunnen zijn, dat wel.
+1/-0

3 weken geleden (gewijzigd)
Is er niemand op het idee gekomen om de wedstrijd zonder publiek te spelen? Dan is er geen/veel minder politie-inzet nodig en heeft Arsenal een nadeel omdat ze geen thuisvoordeel hebben wat supporters betreft. Alle kalenders blijven gewoon kloppen. En als PSV dan netjes is vergoeden ze geheel of gedeeltelijk de kosten van onze supporters die mee zouden gaan.
Update : ik lees net in Engels kranten dat Chelsea-Salzburg in diezelfde stad een dag eerder vooralsnog wel doorgaat....
Update 2 : op https://www.football.london/arsenal-fc/fixtures-results/arsenal-psv-postponed-uefa-rescheduled-24997421link staat meer uitleg. Omdat er 3.000 supporters uit Eindhoven meekomen is er toch veel politie-inzet nodig, want die komen toch, ook al wordt de wedstrijd achter gesloten deuren gespeeld. Het is dus onze eigen schuld 🤣 In plaats van dat ze zeggen dat die 3000 schadeloos worden gesteld...
+1/-0

 
3 weken geleden
Waarom zou PSV die kosten moeten vergoeden?
+1/-2

 
3 weken geleden
Als je goed leest gebruik ik het woord 'moeten' niet. (zucht)
+3/-0

 
3 weken geleden
Zijn iets minder dan 2000 kaarten verkocht ,,,Wordt 20 oktober of 10 november of gewoon 3 punten lijkt me...
+1/-0

 
3 weken geleden
Op zich was achter gesloten deuren zo gek nog niet geweest.

Wat ik raar vind is at de politie er eerst geen problemen mee had.
Geef een paar va die bobbies wat extra overuren, of vraag een paar coppers uit omliggende gemeente en probleem is opgelost. 0-3! 0-3!
+1/-0

3 weken geleden
Ik zie vooral een voordeel
Tzt hopelijk Luuk weer fit en voor zondag tegen Feyenoord, wat toch al een redelijk cruciale wedstrijd is, (al is het maar voor de uitstraling en het vertrouwen) geen zware wedstrijd in de benen en/of blessures opgelopen.
+1/-0

3 weken geleden
Nou daar zijn we mooi klaar mee dan als we een reglementaire 0-3 overwinning krijgen. We winnen daar normaal met 5 à 6 doelpunten verschil. :D
+1/-0

3 weken geleden
De mensen die blij zijn met extra rust richting PSV-Feyenoord herinner ik graag aan Feyenoord-PSV van 4 maanden geleden. Feyenoord speelde 3 dagen daarvoor een zware wedstrijd in Marseille, PSV was donderdag lekker vrij want al uitgeschakeld. Op zondag leek het alsof Feyenoord donderdag helemaal niet gespeeld had en PSV een uitwedstrijd in Australië gehad had. Het gaat allemaal om de instelling en die zit op een of andere manier altijd wel goed bij die havenarbeiders als ze tegen ons aantreden. Das in de 'klassieker' altijd wel anders, dan gaan ze er standaard als makke lammetjes van af.
+1/-0

 
3 weken geleden
Vooral in de eerste helft werd PSV aan alle kanten voorbij gelopen ja :ja :denk Na rust konden ze even een kwartiertje razen, voor de rest bleef PSV daar volledig overeind. PSV heeft het uiteindelijk zelf verkloot in de slotfase met enige 'hulp' van Gozubuyuk.
+1/-1

3 weken geleden
Met een goede instelling moet je voordeel uit die afgelaste wedstrijd kunnen halen.En de vergelijking gaat niet op omdat PSV in de kuip altijd onderpresteerd en bij Feyenoord extra krachten vrijkomen met steun van het legioen en af en toe de scheids.Dit is een thuiswedstrijd waarmee ik niet zeg dat het een makkelijke wedstrijd gaat worden.
+2/-0


Win met PSV

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker en krijg op je eerste storting van maximaal 20 euro een free bet van hetzelfde bedrag cadeau!PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

arrogantie begeleiders bekerfinale benfica brands brandstichting brenetjes cambuur column directielid europacup feyenoord fledderus gaal goedkomen haast huiberts ihattaren incl jong manolev mathildelaan mislukking mossou onwetendheid rutten schmidt utrecht vitesse winstbejag