Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV: 'Geen basis voor compensatie voor supporters'

14 september 2022 12:28 - PSV.nl
Foto: Pro Shots

PSV: "Geen basis voor compensatie voor supporters"; image source: Pro Shots

Via de officiële kanalen heeft PSV aangegeven dat onderzocht is wat de rechten van de supporters zijn die een reis hadden geboekt naar Londen voor de uitwedstrijd tegen Arsenal deze week. Juridisch blijkt dat er geen enkele basis is voor een compensatie. PSV is zelf niet aansprakelijk voor de reeds gemaakte kosten en dat geldt ook voor Arsenal of de UEFA.

Supporters die een kaart voor de wedstrijd hadden ontvangen sowieso twee loyaliteitspunten. Degenen die op donderdag 20 oktober bij de wedstrijd zijn ontvangen dan nog eens twee loyaliteitspunten. Degenen die op de nieuwe datum niet aanwezig kunnen zijn bij de wedstrijd kunnen hun kaart annuleren en ontvangen het volledige aankoopbedrag terug.

Meer op PSV.nl
Tags

arsenal aankoopbedrag annuleren gemaakte londen uefa

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 weken geleden
Ik vind het een erg zwak statement van PSV richting de supporters. "Juridisch blijkt er helaas geen basis voor compensatie." Juridisch? We hebben het over een groep zeer trouwe supporters die hun zuurverdiende centen inzetten om de club over de landsgrenzen support te bieden. Natuurlijk, het is overmacht. Maar ik vind dat PSV in deze toch meer zou mogen doen. Hoe en in welke vorm, daar kan over gesproken worden, maar afdoen als "jammer maar helaas" vind ik in deze situatie totaal ongepast.
+9/-7

 
3 weken geleden
Vind je dat ook als je naar een concert wil in het buitenland en als je de hele reis hebt geboekt merkt dat het concert niet doorgaat. Moet die band dan ook iedereen die die reis geboekt heeft compenseren? :denk
+14/-7

 
3 weken geleden
Point taken. Ik heb ook wel eens concerten bezocht ver over de landsgrenzen. Waarvan er ook niet doorgingen. Maar nooit op last van de gemeente.

Er zijn andere manieren. Bijvoorbeeld bussen charteren, als alternatief. Zoals @killer al in een ander nieuws item opperde.
+3/-0

 
3 weken geleden
Haar op de tanden brenetjes, zie ook mijn laatste post over Sambal!
+3/-1

 
3 weken geleden
En wat heeft dat in hemelsnaam te maken met compensatie aan bieden?
+2/-1

 
3 weken geleden
Dus Arsenal en de UEFA beslissen, maar PSV zou moeten betalen volgens u? Dat noemen wij niet vreemd, dat noemen wij heeeel bijzonder....
+13/-0

 
3 weken geleden
Arsenal en Uefa beslissen zelf ook niks. Dit heeft de overheid in london bepaald. Daar heeft Arsenal of Uefa ook 0,0% invloed op.
+4/-0

 
3 weken geleden
Kan prima wat van de erfenis van de koningin af toch?
+9/-1

3 weken geleden
Dat dagenlang bedelen hier op de site om compensatie begint ook bizarre vormen aan te nemen
+12/-6

 
3 weken geleden (gewijzigd)
Vind ik niet. Jij hebt jouw standpunt. Kunt dat, naar mijn idee best goed beredeneren.

Maar ik kan me de teleurstelling, van mede supporters die veel geld steken in een dergelijk tripje, heel goed voorstellen.
En ik vind dat je er een aantal nu wegzet als bedelaars pas een bizarre post.
+12/-1

 
3 weken geleden
Er wordt toch door sommigen op het gênante aan toe gebedeld?

Zoals hierboven door een ander gezegd. Als je naar een concert gaat in het buitenland en dat concert blijkt om wat voor reden dan ook niet door te gaan, dan gaat die band dat toch ook niet compenseren? En moest PSV de fans ook compenseren die jaren geleden naar Atletico-uit gingen en er vervolgens geen publiek aanwezig mocht zijn? Of compensatie omdat Estoril-PSV werd gestaakt en een dag later werd uitgespeeld? Een grote groep supporters heeft die wedstrijd ook niet meer kunnen zien.
+5/-8

 
3 weken geleden
Zoals PSV deed bij de seizoenkaarthouders tijdens covid, bedoel je, of die wellicht hun geld voor gemiste wedstrijden niet terug wilden?
+7/-1

3 weken geleden
Ik neem aan dat supporters die een kaartje gekocht hebben hun geld wel terug krijgen toch? Wedstrijd wordt immers niet gespeeld.
Dat er juridisch geen basis is voor compensatie van overige gemaakte kosten lijkt me logisch en daarom ook totaal overbodig om te melden. Ik zie dit voor psv maar als een mooie kans om een goede beurt te maken door supporters tegemoet te komen. Niet omdat het verplicht is maar omdat het een mooi gebaar is naar supporters die de club overal steunen.
+9/-0

 
3 weken geleden
Idd, de basis is er niet, maar gratis naar alle beker wedstrijden moet toch te regelen zijn… (heb zelf geen kaart)
+3/-0

 
3 weken geleden
Kennelijk zijn we een 'warme' club voor al die duurbetaalde passanten zoal spelers, trainers etcetera. Maar als duurbetalende supporter kun je kennelijk op minder warmte rekenen. Jammer dit...
+8/-2

 
3 weken geleden
En de supporters zijn de club, niet de passanten.
+8/-1

3 weken geleden
Je hebt een keuze om de uitgestelde wedstrijd te bezoeken als je niet kan krijg je het geld van dat kaartje terug.
Als je wel kan en je hebt een reis geboekt kun je die wellicht omboeken, evenals je verblijf. Ik denk dat er best wel begrip is bij het overnachtingsadres.
Dat PSV voor alle onkosten op zou moeten draaien is niet fair, ook PSV kan er niks aan doen. Het zou wel mooi zijn als de spelersgroep ene tegemoetkoming zou doen ;-)
+4/-0

 
3 weken geleden
Niemand zegt dat PSV voor alle onkosten op zou moeten draaien. Maar een klein gebaar naar een groep zeer trouwe fans zou mooi zijn. Heeft niks met bedelen te maken. Ik heb zelf niet eens een kaartje.
+5/-0

3 weken geleden (gewijzigd)
Afgelopen zaterdag heb ik een flinke pot sambal gekocht en daarop heb ik de tekst geplakt die bij de jeugd afdeling van PSV hangt:

Hard werken verslaat talent
Als talent niet hard werkt !

Deze tekst heb ik ook in het Engels, Duits, Frans en Spaans erbij gezet.
Ik ben naar de Herdgang gereden en wilde de pot aanbieden aan Ruud van Nistelrooy; zover kwam ik niet - "dit is een besloten training meneer zei Andre Ooijer" - maar de teammanager Bas Roorda nam wel even de tijd voor mijn uitleg erbij:
Ik zei deze pot sambal is een symbolisch cadeau aan jullie, de selectie en trainers om wat peper in de reet te krijgen. Wij als supporters van PSV maken ons zorgen om de instelling van een groot aantal spelers en denken dat er niet het maximale geëist wordt bij de club.
Daarop zei Bas dat iedereen echt wel zijn best deed... ik zei dat het zo niet overkomt op ons. wij zien spelers terug sjokken, geen vuile meters maken, geen tempo en geen winnaars mentaliteit! Ik kom al bijna 40 jaar bij PSV en ik heb het niet over vorm - dat kan altijd fluctueren - en ik weet ook dat je ups en downs hebt, maar er ontbreekt in onze ogen een minimale hoeveelheid gif, een over mijn lijk mentaliteit, het willen winnen.
Daarop zei Bas dat de spelers echt wel er voor gaan...
Ik zei ook nog tegen hem: als ik in een westrijd 40 a 50 passes rechtstreeks in de voeten van de tegenstander zie belanden, ook over 5 a 10 meter, dan is dat niet acceptabel voor een topclub als PSV. In de jaren 90 moesten spelers als Ruud Gullit en Marco van Basten bij het grote Milan elke week keihard naar elkaar passen en terug; dat vonden ze ook irritant, maar daardoor kweek je wel een automatisch balgevoel onder hoge druk, misschien is dat een idee?
"Ja maar nu ga je op de stoel van de trainer zitten". Ik zei helemaal niet, maar er moet wel wat gebeuren, hoe jullie dit doen is aan jullie, maar dit is geen PSV niveau, de eisen moeten omhoog!
Het woord gemoedelijk - wat ik hier de laatste tijd veel gelezen heb, dwz de doorgeslagen gemoedelijkheid, het overdreven lieve warme karakter moet eruit als je op het (Trainings)veld staat.
Enfin ik zei tot slot dat ik dit op deze ludieke wijze probeer duidelijk te maken, dat lijkt me beter dan spelers verrot schelden bij een wedstrijd. Dat beaamde hij en waardeerde ook dat ik het zo onder de aandacht bracht... ik hoop dat hij het over zal brengen op de technische staf en spelers... zondag in de wedstrijd tegen RKC zag ik weinig verbetering.

En nu meer on topic: misschien dat ik zo'n pot ook naar de directie moet brengen? Want dat statement van hun is inderdaad nogal week en weinig ondersteunend voor de fanatieke aanhang die er altijd staat in binnen- en buitenland!
+7/-1

 
3 weken geleden
Helemaal eens. Denk alleen niet dat de technische staf deze mening deelt.
+1/-0

 
3 weken geleden
Daarom moeten wij dat hen duidelijk maken, enfin ieder op zijn eigen wijze, maar het vrijblijvende moet eraf imo!
+1/-0

3 weken geleden
Heel realistisch standpunt. Hetgeen PSV kan regelen en geld voor ontving, nl de kaartjes, dat kun je terug krijgen maar de reis eromheen is natuurlijk je eigen verantwoording.
+1/-0


Win met PSV

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker en krijg op je eerste storting van maximaal 20 euro een free bet van hetzelfde bedrag cadeau!PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.853 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

arrogantie begeleiders bekerfinale benfica brands brandstichting brenetjes cambuur column directielid europacup feyenoord fledderus gaal goedkomen haast huiberts ihattaren incl jong manolev mathildelaan mislukking mossou onwetendheid rutten schmidt utrecht vitesse winstbejag