Transparent
Inloggen
Sluiten

Eerste topper in Eredivisie dit seizoen weer tegen Feyenoord

15 september 2022 22:00

Voor PSV wacht zondag de eerste topper in de Eredivisie van het seizoen. In het Philips Stadion is Feyenoord de tegenstander. In tegenstelling tot PSV kwamen de Rotterdammers donderdag wel in actie in de Europa League en wisten daarin een overtuigende 6-0 zege te boeken tegen Sturm Graz.

Het duel van zondag zal de 67ste keer worden dat beide teams in het Philips Stadion tegenover elkaar staan in de Eredivisie. PSV wist tot nu toe 33 keer te winnen, speelde 12 keer gelijk en verloor 21 keer. In 2010 werd met 10-0 de grootste zege behaald. De laatste overwinning is dit weekend alweer vijf jaar geleden. In 2017 wist PSV met 1-0 te winnen van Feyenoord.

Guus Til komt zondag tegenover zijn oude ploeg te staan. Afgelopen seizoen speelde hij op huurbasis voor Feyenoord en kwam in 49 wedstrijden tot 21 doelpunten. Deze zomer verkoos hij een contract bij PSV boven een nieuwe huurperiode bij Feyenoord. Anwar El Ghazi speelde bovendien twee jaar in de jeugdopleiding van de Rotterdammers.




Discussieer mee op de forums


Tags

feyenoord eredivisie topper ghazi graz huurperiode sturm til verkoos

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke malaise manolev praag ramalho renners romario rvc sandler santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie vip wedstrijdrapportage