Transparent
Inloggen
Sluiten

Ruud van Nistelrooij: 'Wij kunnen onze borst natmaken, maar dat wisten we al met dit Feyenoord'

16 september 2022 11:26

Op de persconferentie van vrijdag blikte Ruud van Nistelrooij vooruit op de wedstrijd tegen Feyenoord. De trainer zag de Rotterdammers donderdagavond nog winnen van Sturm Graz. "Ik vond Feyenoord heel goed spelen. Het was een klinkende zege", aldus Van Nistelrooij, opgetekend door Voetbal International. "Wij kunnen onze borst natmaken, maar dat wisten we al met dit Feyenoord. Ze zijn in vorm, hebben vertrouwen. Dat tank je ook na zo'n wedstrijd. Je ziet het aan het spel en de spelers. Dat nemen we zeker mee richting zondag."

Van Nistelrooij wuifde de suggestie weg dat Feyenoord niet op het juiste moment voor PSV komt. "Ik denk dat je als prof niet zo bezig moet zijn met of een ploeg op een goed moment komt. Ze komen, zo staat het gepland. Het programma ligt vast en elke wedstrijd ga je weer opnieuw", zo gaf hij aan. "Zorgen? Nee, het is een wedstrijd op zich. We willen door vanuit de laatste seconde dat we de wedstrijd tegen RKC wonnen. Dat waren belangrijke punten. We weten waar we staan en wat we willen."

Wel moet de trainer erkennen dat het momenteel moeizaam loopt met zijn ploeg. "Je analyseert de wedstrijden. Je krijgt vertrouwen door te winnen. Wat er in dit team zit, is karakter. Dat zit erin, ook in moeilijke wedstrijden. Dat hebben we laten zien en dat is een basis", zei hij daarover. "Je kan niet het hele seizoen alle wedstrijden overtuigend winnen met dikke cijfers. De basis is er en we werken keihard verder. Het is nog wisselvallig, maar als we zo doorgaan, kunnen we een mooie ontwikkeling laten zien."
Tags

feyenoord nistelrooij borst natmaken erkennen graz klinkende prof rkc sturm suggestie tank wisselvallig wuifde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met PSV

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker en krijg op je eerste storting van maximaal 20 euro een free bet van hetzelfde bedrag cadeau!PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.853 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

arrogantie begeleiders bekerfinale benfica brands brandstichting brenetjes cambuur column directielid europacup feyenoord fledderus gaal goedkomen haast huiberts ihattaren incl jong manolev mathildelaan mislukking mossou onwetendheid rutten schmidt utrecht vitesse winstbejag