Transparent
Inloggen
Sluiten

Cody Gakpo enige PSV'er in selectie Oranje

16 september 2022 12:03 - Ons Oranje
Foto: Pro Shots

Cody Gakpo enige PSV"er in selectie Oranje; image source: Pro Shots

Bondscoach Louis van Gaal heeft de definitieve selectie bekend gemaakt van het Nederlands elftal voor de interlands tegen Polen en België. Cody Gakpo is daarin de enige PSV'er. Joey Veerman zat voor het eerst in de voorlopige selectie van Oranje, maar viel uiteindelijk af.

Meer op Ons Oranje




Discussieer mee op de forums


Tags

cody gakpo oranje belgie gaal joey polen veerman

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Alhoewel ik een aantal keuzes van de bondscoach niet begrijp begrijp ik wel dat hij PSV eventjes overslaat… Cody moet ook nog op zijn tellen passen en flink vorm verbeteren wil hij mee naar het WK en niet alleen om in het midden van de rondo te staan.
Andere kant van het verhaal: ik vind het prima! Weinig internationals, lekker extra rust, trainingsperiode en automatismen en vooral een systeem erin slijpen! Sangeré ook geen WK… is er überhaupt een wk ganger in onze selectie???? Guti?
+1/-0

 
1 jaar geleden
Ik neem aan dat De Jong verzekerd is van zijn plek en Gakpo lijkt me ook wel bij de selectie te zitten. Guti is volgens mij verder de enige. Wellicht dat El Ghazi er nog bij kan komen als hij besluit voor Marokko te willen spelen.
+1/-0

 
Kleine1 (geschorst)
1 jaar geleden
Max voor Duitsland?? ;) hahahaha
+1/-0

1 jaar geleden
De Roon & Koopmeiners wel, Veerman niet. Heel vreemd. Martins Indi en Rensch zijn betere alternatieven. Rest van de NL selectie lijkt zeer logisch.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Erg dun in VMs dus vanuit die optiek begrijp ik Koopmeiners en de Roon nog wel. Taylor vs Gravenberg opvallend. Neem aan dat L de Jong mits in vorm meegaat. Zowel hijals Brobbey zouden voorkeur moeten genieten boven Janssen en Weghorst. Mis Bakker als LB. Blijlow zou ook een van de 4 keepers moeten zijn.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Jansen is met 6 doelpunten in de laatste 5 wedstrijden wel aardig bezig bij Antwerp.
https://sporza.be/nl/categorie/voetbal/jupiler-pro-league/link
+1/-0

1 jaar geleden
Maar goed dat JDJ hem niet verkocht heeft dan. Oh wacht...
+1/-0

1 jaar geleden
Tja Veerman niet,misschien een duidelijk signaal dat er in de top behalve strooien met goede passes ook mee moet worden verdedigd bij de omschakelmomenten.
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje