Transparent
Inloggen
Sluiten

ED: Grétar Steinsson in beeld bij PSV

28 september 2022 19:34 - ED
Foto: Pro Shots

ED: Grétar Steinsson in beeld bij PSV; image source: Pro Shots

Het Eindhovens Dagblad meldt dat Grétar Steinsson bij PSV in beeld is gekomen om John de Jong op te volgen als technisch directeur bij PSV. De krant ontkent dat de namen van Zuidam en Fledderus, die genoemd werden in de Telegraaf, momenteel bij PSV worden overwogen. De directie vergadert onder andere over dit onderwerp met de raad van commissarissen van de club.

Grétar Steinsson is momenteel Performance Director bij Tottenham Hotspur en de IJslander is in Nederland vooral bekend van zijn tijd bij AZ.

Meer op ED




Tags

gretar steinsson fledderus ijslander jong nederland performance telegraaf tottenham zuidam

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Ik ken de beste man niet, maar Performance Director bij Tottenham Hotspur klinkt een stuk veelbelovender dan directeur voetbalzaken bij FC Utrecht of technisch directeur van FC Groningen ;)
+4/-0

 
1 jaar geleden
Mee eens, maar gaat hier met name om netwerk, scouting - weet niet of dat in zijn huidige taken pakket zit.
+1/-0

1 jaar geleden
Zal ongetwijfeld een ruimer netwerk hebben met ervaringen in GB,Ijsland en Nederland.
+1/-0

1 jaar geleden
Als ik z'n cv zo lees, zie ik geen aanleiding om hier veel vertrouwen in te hebben. Weinig ervaring in relevante functies. Zou volledig uit de koker van Brands komen, hopelijk heeft hij hem, nu voor een rol als TD, opnieuw goed "gescout ". Als dit überhaupt klopt natuurlijk.

cv:
De IJslander beëindigde zijn carrière in 2013 en doorliep daarna de opleiding Voetbalmanagement bij het Johan Cruyff Institute. Steinsson liep vervolgens twee maanden stage bij de A-selectie en jeugdopleiding van AZ.

In januari 2015 werd hij aangesteld als technisch directeur bij Fleetwood Town in de League One, waarna hij in december 2018 aan de slag ging als scout bij Everton in het team van toenmalig director of football Brands. Later was Steinsson werkzaam als technisch adviseur van de IJslandse voetbalbond en sinds juli werkt hij als performance director bij Tottenham Hotspur, ofwel als tweede technische man na Fabio Paratici.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Klopt hoor, wat zou deze man nu toevoegen tov een John de Jong? Geen bewezen TD.
Als dit nu de man is die PSV verder moet helpen dan zet ik daar grote vraagtekens bij.
+1/-0

Dus hoogstwaarschijnlijk een borrelkennis van Brands?
+1/-1

1 jaar geleden
Ik was laatst ook nog in beeld bij PSV. Tijdens de wedstrijd PSV-RKC en met dank aan ESPN ;-)
+2/-0

 
Welgemeende felicitaties Bro bbio ?;-)
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje