Transparent
Inloggen
Sluiten

Sávio: "Xavi is voor mij absoluut een voorbeeld"

1 oktober 2022 10:42 - ED
Foto: Pro Shots

Sávio: "Xavi is voor mij absoluut een voorbeeld"; image source: Pro Shots

In een interview met Manchester City huurling Sávio in het Eindhovens Dagblad komt het dagelijks leven in Eindhoven aan bod. De jonge Braziliaan aardt goed in Eindhoven, al is hij de Nederlandse taal of zelfs het Engels nog niet machtig. Google translate helpt het talent in de winkel.

Bij PSV treft Sávio het met ploeggenoot Xavi Simons, die ook Portugees spreekt. "Xavi is voor mij absoluut een voorbeeld en omdat hij ook Portugees spreekt gidst hij me op veel gebieden. Het is natuurlijk nog een jonge speler, maar hij is een heel inspirerende professional die weet wat er nodig is om uit te groeien tot topvoetballer", aldus de Braziliaan. Rodrygo is een idool van Sávio: "Met hem ooit bij Real Madrid spelen, dat is een droom. Maar ik ben zo ver nog lang niet en moet eerst hier mezelf bewijzen". Meer in het Eindhovens Dagblad.

Meer op ED




Discussieer mee op de forums


Tags

savio xavi braziliaan portugees aardt gebieden gidst google idool inspirerende machtig madrid rodrygo simons topvoetballer translate winkel

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


Laten we hopen dat zolang Savio bij ons is heel veel aan hem hebben zeker in combi met Xavi.
+1/-0

1 jaar geleden
Mij heeft hij tot nu toe totaal niet overtuigd. Komt veel kracht en lef te kort. Snap niet dat PSV dit soort jonge buitenlandse talenten haalt en zo speelminuten afsnoept van eigen talenten. Waarom zou Bokayoko minder zijn dan hem op dit moment?
+1/-0

1 jaar geleden
Valt mij tot nu toe zwaar tegen. Goed, moet nog wel even de tijd krijgen maar bijvoorbeeld Xavi zie je wel al meteen.
+1/-0

1 jaar geleden
Ik hoop van harte dat het goedkomt, dat wij er ook nog het nodige plezier aan zullen beleven. Maar zo'n jongen komt uit heel andere cultuur, klimaat en wereld en heeft tijd nodig. Tijd die wij bij PSV eigenlijk niet meer hebben.
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kroes madueke malaise manolev nederland oogt overmars praag psvrijnwoude rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage