Transparent
Inloggen
Sluiten

[EL] FC Zürich pakt punt bij Grasshoppers

1 oktober 2022 22:44
Foto: Pro Shots

[EL] FC Zürich pakt punt bij Grasshoppers; image source: Pro Shots

Aankomend tegenstander van PSV in de Europa League FC Zürich wist vandaag knap een punt te pakken in de uitwedstrijd bij Grasshoppers. Antonio Marchesano was in de 14e minuut trefzeker voor Zürich. In de tweede helft kwam Grasshoppers al vroeg langszij, maar daar bleef het bij. Zürich had zelfs een aanvallend overwicht met 21 schoten om 9.

FC Zürich staat nog altijd voorlaatste in de Zwitserse competitie met slechts drie punten.




Tags

zurich grasshoppers antonio langszij marchesano trefzeker

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden (gewijzigd)
Hmmm, zij staan ook voorlaatst. Hopelijk is dat geen slecht teken.
+2/-0

1 jaar geleden
Wij van PSVeend adviseren PSV als beste medicijn voor alle slechte series, niet scorende teams en alle andere clubs die iets recht te zetten hebben. Succes verzekerd.
+3/-0

 
1 jaar geleden
Jep we zijn een soort van therapieclub geworden
+2/-0

 
1 jaar geleden
Hoezo geworden?

Same old same old.
+1/-0

1 jaar geleden
Gezien de stand op de Zwitserse ranglijst, het ontbreken van tactiek aan PSV zijde, het niet hebben van een acceptabele spits en verdediging en de ‘instelling’ van onze jongens kan dit zomaar eens 5-0 voor Zürich worden.
+2/-1

1 jaar geleden
Onverwacht winnen tegen Feyenoord en Ajax. Kansloos verliezen tegen Twente en Cambuur. Het is elke keer omgekeerd aan wat men vooraf verwacht. Nu is alles weer in mineur en is de stortlading aan kritiek natuurlijk weer flink binnengekomen bij de heertjes. Het gros verwacht een afgang op basis van Cambuur. Ik denk dat ze de traditie voortzetten van 'geen pijl op deze ploeg te trekken' en van een magere 3 plots weer naar een dikke 7 gaan, en makkelijk winnen. Maar je koopt er niks voor. Want je weet dat die offday weer eraan komt.
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.842 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke malaise manolev nederland praag psvrijnwoude renners rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage