Transparent
Inloggen
Sluiten

"PSV wil spits Chicago Fire"

4 oktober 2022 21:49
Foto: Pro Shots

"PSV wil spits Chicago Fire"; image source: Pro Shots

Volgens de Colombiaanse journalist Pipe Sierra zou PSV interesse hebben in Chicago Fire spits Jhon Jáder Durán. De achttienjarige Colombiaanse spits speelt sinds januari in Chicago en scoorde tot dusver 8 maal in 26 wedstrijden. Volgens de journalist moet Durán ongeveer 10 miljoen euro kosten en dingen ook Liverpool, Lille en Eintracht Frankfurt naar zijn diensten.




Tags

chicago fire duran eintracht frankfurt jader jhon lille liverpool pipe

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Misschien die Jozef Martinez...
Al zal die een aardige salaris eis hebben....
+1/-0

1 jaar geleden
Wij vragen om meer vuur in het elftal en prompt gaan we scouten bij Chicago FIRE. Zie je wel dat onze scouts hier mee lezen😊
+6/-0

1 jaar geleden
Ik vrees voor weer een voorbarig gerucht.
+1/-0

1 jaar geleden
Scoorde 8x in 26 wedstrijden en kreeg 8 gele kaarten.

Is te proberen voor een kleine 10.000.000euro.... 😞
+2/-0

1 jaar geleden
Volgens mij hebben we genoeg broekies rondlopen en niet zo heel veel geld meer. Dit klinkt als een hele dure gok op een speler waarvan we maar weer moeten afwachten of het wat gaat worden. De absolute noodzaak is een back-up voor de Jong als deze weer fit is en dat mag van mij ook een iets mindere god zijn die het goed heeft gedaan in de subtop. Voor 10 miljoen moet je een vent hebben die er gelijk staat en anders niet doen. PSV mag zich ook wel eens heel goed gaan afvragen hoe het kan dat we Romero verhuurd hebben en nu zonder tweede spits zitten? Iets met een beer en een huid ofzo. Want dit komt echt enorm dom over. Je tweede spits verhuren en gewoon geen tweede spits terug halen. Vinicius is natuurlijk helemaal te bizar voor woorden en die had ik ook gewon laten gaan. Het is gewoon mega slecht beleid en een goede zaak dat de eindverantwoordelijke hiervoor weg is.
+2/-0

Ff Sarcastisch he, een spits die 8x scoort in 26 wedstrijden hoor je ten koste van wat dan ook te halen, nog maar 10 meloen ook hè;-)
+1/-0

1 jaar geleden (gewijzigd)
Geweldig idee, nog een aanvaller / aanvallend ingestelde speler erbij die nog niks bewezen heeft... Misschien een heel gek idee maar is het ook niet eens leuk om bijvoorbeeld een paar tactisch sterke en meedogenloze verdedigers te halen?
+2/-0

JorisDeDraak (geschorst)
1 jaar geleden (gewijzigd)
MLS is echt schrikbarend laag niveau, de topscorer daar is een Duitser die mislukt is in Duitsland, Oostenrijk en Portugal, en alleen in Denemarken het wel aardig heeft gedaan maar ook daar overbodig was uiteindelijk.
Dat niveau dus.. nooit 10 miljoen betalen voor welke speler dan ook uit die competitie. Er kunnen best talentjes rondlopen, maar die zijn nooit zulke bedragen waard. Er loopt op zeker wel een vergelijkbare of betere jonge Colombiaan/Uruguyaan/Chileen etc rond in Zuid Amerika zelf voor minder dan de helft van de prijs.
+3/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje