Transparent
Inloggen
Sluiten

Ruud van Nistelrooij: 'Het was een geweldige avond'

28 oktober 2022 00:09

In gesprek met ESPN was Ruud van Nistelrooij erg blij dat PSV na vijf speelrondes al verzekerd is van overwintering in de Europa League. "Onverwacht, want je verwacht niet dat Zürich wint of gelijk speelt tegen Bodø/Glimt", aldus Van Nistelrooij. "Als je dan zelf wint, zeker op basis van de tweede helft verdiend op alle vlakken, is het een geweldige avond."

De trainer was vooral zeer te spreken over het niveau dat zijn ploeg na rust haalde. "In de eerste helft hadden we het moeilijk", zo gaf hij aan. "We hebben heel veel energie gestopt in het tegenhouden. In een aantal momenten hadden we kunnen prikken in de counter, maar dat speelden we niet goed uit. In de tweede helft vond ik ons de betere ploeg. We scoren nog een aantal goals die net buitenspel waren. Ik ben blij dat we na zondag dit op de mat hebben kunnen leggen."

Van Nistelrooij was ook zeer lovend over zijn aanvallers. "Je ziet meteen wat de bijdrage van Luuk de Jong met het team doet en Xavi Simons ging op rechts vrolijk door met waar hij in de eerste helft al mee bezig was", zei hij daarover. "Het stond goed en in de tweede helft kregen we vertrouwen. Toen gingen we ook voetballen en dan zie je wat dit team kan. Dat is echt geweldig."




Discussieer mee op de forums


Tags

nistelrooij counter espn glimt jong onverwacht prikken simons tegenhouden vrolijk xavi zurich

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato hendrikus izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler shevchenko skipper slot tuchtcommissie vip wedstrijdrapportage