Transparent
Inloggen
Sluiten

Luuk de Jong: 'We hebben op een goede manier deze wedstrijd gewonnen'

30 oktober 2022 17:55

Luuk de Jong was in gesprek met ESPN tevreden over de zege tegen NEC. "We hebben als team goed samengespeeld met drukzetten. NEC heeft weinig mogelijkheden kunnen creëren", aldus De Jong. "In de eerste helft hebben we zelf ook niet veel grote kansen kunnen creëren, maar we hebben wel gedomineerd en hebben op een goede manier deze wedstrijd gewonnen."

Gevraagd werd hoe fit de spits nu is na zijn blessure. "Ik heb nu zestig minuten gespeeld. We hebben donderdag weer een wedstrijd en het is even afwachten wat we daar gaan doen, maar ik verwacht dat ik weer gewoon negentig minuten kan spelen", zo gaf hij aan. "We zullen donderdag goed af moeten wegen wat we gaan doen, want zondag is er ook een belangrijke wedstrijd. Daar zullen we keuzes over moeten maken."

In de eerste helft zag PSV een doelpunt afgekeurd worden vanwege buitenspel, maar daar was de spits het niet mee eens. "Cody stond buitenspel, maar die verdediger neemt de bal mee naar de zijkant in plaats van dat hij van zijn voet afschampt", zei hij daarover. "Daarna nam Cody de bal af en zette hij em voor. Dat zei ik ook tegen de scheidsrechter, maar hij zei dat de regel weer is aangepast."




Discussieer mee op de forums


Tags

jong cody afschampt drukzetten espn gedomineerd

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje