Transparent
Inloggen
Sluiten

Ruud van Nistelrooij: 'Het was stabiel en professioneel'

30 oktober 2022 18:03

In gesprek met ESPN keek Ruud van Nistelrooij redelijk tevreden terug op de wedstrijd. "We waren niet supergoed", aldus Van Nistelrooij. "Ik ben tevreden over hoe we stonden en aan de wedstrijd begonnen. De kansen die daaruit voor kwamen, de eerste goal die we maakten en de druk opvoerden naar de tweede goal. Dat was positief, maar daarna was het niet groots. Wel stabiel en professioneel."

Aan het eind van de eerste helft werd een doelpunt van PSV afgekeurd. Bij de protesten voorafgaand aan die beslissing kreeg de trainer van NEC geel. Van Nistelrooij probeerde dat echter te voorkomen. "Dat kun je als vierde official ook wel oplossen met de trainer. Je hoeft niet meteen te roepen om een gele kaart. Dat is een beetje kinderachtig", zo gaf hij aan.

Gevraagd werd aan de trainer of hij spelers donderdag rust gaat geven tegen Bodø/Glimt. "We gaan met z'n allen naar Noorwegen. Iedereen gaat mee. Daar maken we pas de keuze wie er wel en niet speelt", zei hij daarover. "Natuurlijk zullen we er wel naar gaan kijken. Dat is logisch, maar dat doen we altijd. We gaan proberen die wedstrijd te winnen en daarna kijken we naar de laatste week van de eerste seizoenshelft."
Tags

nistelrooij espn glimt kinderachtig noorwegen opvoerden supergoed

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met PSV

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker en krijg op je eerste storting van maximaal 20 euro een free bet van hetzelfde bedrag cadeau!PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

argentinie bergwijn bizar blind cody denemarken ecuador engeland foto frankrijk gaal gakpo hedges koen kroatie marokko mexico nederland oranje portugal psvrijnwoude qatar senegal sevilla simons sir thuisvak tinus var xavi