Transparent
Inloggen
Sluiten

'Everton kan Jarrad Branthwaite vanwege clausule in winterstop mogelijk weer terughalen'

31 oktober 2022 17:13 - ED.nl
Foto: Pro Shots

"Everton kan Jarrad Branthwaite vanwege clausule in winterstop mogelijk weer terughalen"; image source: Pro Shots

Het Eindhovens Dagblad meldt dat Everton de mogelijkheid heeft om Jarrad Branthwaite in de winterstop terug te halen. De verdediger is voor een seizoen verhuurd aan PSV, maar in het huurcontract is een clausule opgenomen dat hij in de winterstop terug zou kunnen keren naar Everton indien hij niet tot een bepaald aantal speelminuten komt. De Engelse club kan hem daarom terug halen en hem weer verhuren aan een andere club.

PSV wil Branthwaite graag houden en de verdediger heeft zelf ook een belangrijke stem, maar de club is inmiddels al aan het kijken naar een vervanger. Binnenkort zal Olivier Boscagli echter ook weer aansluiten bij de trainingen en hij zou in de loop van januari zijn rentree weer kunnen maken als alles meezit.

Meer op ED.nl
Discussieer mee op de forums


Tags

branthwaite everton jarrad boscagli meezit

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 maanden geleden
Ik snap dat PSV en RvN eesrt de voorkeur geven aan eigen spelers die een lang contract bij PSV hebben, maar RvN moet nu voor maximale stabiliteit kiezen. Ik hoop dat ze hem kunnen houden.
+1/-0

2 maanden geleden (gewijzigd)
Ja dat bericht verscheen hier al voor het weekend... beetje dubbelop zo.

Jarrad is imo onze beste cv, end of... stel.hem dan gewoon op! Zo moeilijk is het niet toch?

Bizarre situatie. Nee anders lekker met Obispo en/of Teze tegen Ajax & AZ... succes verzekerd, not.
+1/-1

2 maanden geleden
Natuurlijk wil hij terug naar Everton. Het is nota bene de beste centrale verdediger die we hebben en van Nistelrooy doet er niets mee. Laat die jongen gewoon verpieteren op de reservebank of op de tribune. Waarom haal je zo'n jongen in godsnaam dan.
Nee gaat gewoon door met zijn slechtste verdedigers, Obispo, Teze en de rest van het zooitje. Dit leidt weer tot twee nederlagen in de competitie, vrees ik voor de winterstop, tegen Ajax en Az.
+5/-0

 
2 maanden geleden
Niet helemaal waar. Ruud heeft weken geleden al laten weten dat Jarrad zich inmiddels in de basis gevochten heeft. Dat ie er sinsdien toch niet elke keer instaat heeft zoals zo vaak met kleine blessures te maken. Tegen Arsenal redde ie die bal in de 5m box maar kreeg daar wel een portie gestrekte noppen op zijn enkels voor terug, en dus niet helemaal fit tegen NEC. Dat was ook zo na Feyenoord. Dit soort misverstanden zijn allemaal het gevolg van dat medische geheimhouding geleuter. Er wordt telkens gewoon niet transparant gemeld wat er aan de hand is, en dan trekt men weer conclusies dat ie naar de bank gezet is. Not true in zijn geval.
+3/-0

2 maanden geleden
Jammer, best een leuk spelertje, maar wel het risico met lenen.
Trek nou eens gewoon de portemonnee voor een goeie verdediger, heb je jaren lang plezier van en zal je zien dat Benitez echt wel een goeie keeper is.
+2/-0

2 maanden geleden
Best een bijzondere clausule. Branthwaite heeft in 9 wedstrijden meegedaan en daarin 440 minuten gemaakt. Ik kan me voorstellen dat Everton hem in de winterstop terug kan halen als hij minder dan 5 wedstrijden heeft gespeeld. Maar toch niet als hij 10+ wedstrijden heeft gespeeld?
+1/-0

2 maanden geleden
Bij tijd en wijlen worden Teze Obispo en Ramalho bejubeld, ook ik vind wat Jarrad Braithwait tot nu toe liet zien veelbelovend, maar we moeten nou niet weer gaan doen alsof Ruud niet weet waar hij mee bezig is want hij maakt die mannen dagelijks mee
Dus wat Michelos hierboven zegt kan er wel degelijk mee te maken hebben, dat we gewoon een topper moeten halen blijft wel een feit.
+1/-0

2 maanden geleden
Ach ja, Brantwaithe liet zich ook kinderlijk eenvoudig uitkappen tegen Cambuur, dus ook deze speler is (net zoals Obispo en Teze) niet onfeilbaar. Daarnaast hebben we er voor de lange termijn niks aan om hem 'op te leiden'. Een speler zou m.i. alleen voor PSV moeten spelen als hij voor de toekomst óf direct toegevoegde waarde heeft. De huur (zonder koopoptie) van Jarrad, maar ook van Hoever en Savio, kan ik daarom niet begrijpen.

Wat mij betreft mag hij blijven, want ik vind hem over het algemeen een prima indruk maken. Maar wat voor verwachtingen heeft een Everton als ze een onervaren jochie van 20 uitlenen aan PSV? Ik vind dat hij behoorlijk wat minuten maakt.
+1/-0


Win met PSV

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker en krijg op je eerste storting van maximaal 20 euro een free bet van hetzelfde bedrag cadeau!PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

argentinie bergwijn bizar blind cody denemarken ecuador engeland foto frankrijk gaal gakpo hedges jong koen kroatie marokko mexico nederland oranje portugal psvrijnwoude qatar senegal sevilla simons sir thuisvak tinus xavi