Transparent
Inloggen
Sluiten

Ruud van Nistelrooij: 'We hebben professioneel gespeeld, daar ben ik heel tevreden over'

4 november 2022 00:36

In gesprek met ESPN keek Ruud van Nistelrooij uiteindelijk met een goed gevoel terug op de wedstrijd. "Er stond niet heel veel meer op het spel", aldus Van Nistelrooij. "We waren in die zin al geplaatst. Het was niet meer een wedstrijd op leven en dood wat dat betreft. We hebben professioneel gespeeld, daar ben ik heel tevreden over."

Van Nistelrooij ging verder: "Als ik zie hoe de jongens het gedaan hebben. De jonkies, maar ook de anderen. Daar kan ik alleen maar tevreden over zijn. Ook geen problematische zaken qua blessures. Dus alles bij elkaar een heel goede avond."

De trainer ziet PSV steeds stabieler worden. "Dat bevestigen we nu wel weer", zo gaf hij aan. "We hebben nu weer een reeksje ingezet. Dat gaf ik ook al aan in de persconferentie dat het belangrijk was. Ze hebben het nu weer laten zien qua mentaliteit en qua spel. Dus alleen maar complimenten aan het team."
Tags

nistelrooij dood espn jonkies problematische reeksje

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met PSV

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker en krijg op je eerste storting van maximaal 20 euro een free bet van hetzelfde bedrag cadeau!PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

argentinie bergwijn bizar blind cody denemarken ecuador engeland foto frankrijk gaal gakpo hedges koen kroatie marokko mexico nederland oranje portugal psvrijnwoude qatar senegal sevilla simons sir thuisvak tinus var xavi