Transparent
Inloggen
Sluiten

Cody Gakpo: 'We slaan toe op de juiste momenten'

6 november 2022 19:27

In gesprek met ESPN keek Cody Gakpo met een zeer goed gevoel terug op de zege tegen Ajax. "Het was een lastige pot, maar we slaan toe op de juiste momenten en trekken de wedstrijd over de streep", aldus Gakpo. "Zij waren veel aan de bal en wij leven van de omschakelmomenten. Verdedigend stonden we goed en hebben we weinig weggegeven. Aan het eind werd het wel even spannend toen ze veel lange ballen gingen spelen. Het is jammer dat we de score niet verder uitbreiden."

Gevraagd werd aan de aanvaller hoe veel het PSV helpt dat Luuk de Jong weer terug is. "Heel veel", zo gaf hij aan. "Verdedigend omdat hij als spits goed aan kan geven wanneer we druk moeten geven en wanneer we moeten inzakken. Aanvallend natuurlijk ook. Hij is een aanspeelpunt. Iedereen weet dat Luuk fantastisch is in de lucht. Dat zijn allemaal dingen die helpen."

Ook werd Gakpo gevraagd hoe hij kijkt naar het opstootje na afloop, dat ook in de catacomben verder was gegaan. "Er kwam van beide kanten veel emotie bij kijken en dan wordt het op een bepaalde manier geuit", zei hij daarover. "Wij zijn één team en vormen één front. Zij doen hetzelfde en dan is het een beetje team tegen team."




Discussieer mee op de forums


Tags

gakpo cody aanspeelpunt espn front inzakken jong lucht omschakelmomenten opstootje

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje