Transparent
Inloggen
Sluiten

Cody Gakpo: 'We slaan toe op de juiste momenten'

6 november 2022 19:27

In gesprek met ESPN keek Cody Gakpo met een zeer goed gevoel terug op de zege tegen Ajax. "Het was een lastige pot, maar we slaan toe op de juiste momenten en trekken de wedstrijd over de streep", aldus Gakpo. "Zij waren veel aan de bal en wij leven van de omschakelmomenten. Verdedigend stonden we goed en hebben we weinig weggegeven. Aan het eind werd het wel even spannend toen ze veel lange ballen gingen spelen. Het is jammer dat we de score niet verder uitbreiden."

Gevraagd werd aan de aanvaller hoe veel het PSV helpt dat Luuk de Jong weer terug is. "Heel veel", zo gaf hij aan. "Verdedigend omdat hij als spits goed aan kan geven wanneer we druk moeten geven en wanneer we moeten inzakken. Aanvallend natuurlijk ook. Hij is een aanspeelpunt. Iedereen weet dat Luuk fantastisch is in de lucht. Dat zijn allemaal dingen die helpen."

Ook werd Gakpo gevraagd hoe hij kijkt naar het opstootje na afloop, dat ook in de catacomben verder was gegaan. "Er kwam van beide kanten veel emotie bij kijken en dan wordt het op een bepaalde manier geuit", zei hij daarover. "Wij zijn één team en vormen één front. Zij doen hetzelfde en dan is het een beetje team tegen team."
Discussieer mee op de forums


Tags

gakpo cody aanspeelpunt espn front inzakken jong lucht omschakelmomenten opstootje weggegeven

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met PSV

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker en krijg op je eerste storting van maximaal 20 euro een free bet van hetzelfde bedrag cadeau!PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

argentinie bergwijn bizar blind cody denemarken ecuador engeland foto frankrijk gaal gakpo hedges koen kroatie marokko mexico nederland oranje portugal psvrijnwoude qatar senegal sevilla simons sir thuisvak tinus var xavi