Transparent
Inloggen
Sluiten

Ruud van Nistelrooij: 'Het publiek werd onrustig, dat zijn natuurlijk goede tekens'

6 november 2022 19:50

Ruud van Nistelrooij was in gesprek met ESPN lovend over zijn ploeg. "Er waren fases dat wij veel aan de bal waren en daar werd het publiek onrustig van. Dat zijn natuurlijk goede tekens", aldus Van Nistelrooij. "We maken een goede 0-1 omdat we voetballen. Dat moet je hier ook doen. Op een gegeven moment kwamen we daar niet meer aan toe en dan wordt het een vechtwedstrijd."

In de slotfase bracht de trainer een extra verdediger binnen de lijnen. "Het werd een soort van rugbywedstrijd", zo gaf hij aan. "We moesten overleven en dat deden we. Dat was voor mij de wedstrijd, eentje met veel gezichten."

De trainer was minder te spreken over het opstootje na afloop. "Wij vieren hier de overwinning. Dat moet je niet in iemands gezicht doen, maar gewoon met elkaar doen", zei hij daarover. "De emoties liepen hoog op. Helaas hebben wij hier geen uitsupporters om mee te vieren, wat je normaal wel doet. Dat was een groot gemis. Dan gaan we maar naar binnen en vieren het in de kleedkamer."
Tags

nistelrooij tekens espn gemis gezichten iemands opstootje rugbywedstrijd uitsupporters vechtwedstrijd

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met PSV

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker en krijg op je eerste storting van maximaal 20 euro een free bet van hetzelfde bedrag cadeau!PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

argentinie bergwijn bizar blind cody denemarken ecuador engeland foto frankrijk gaal gakpo hedges jong koen kroatie marokko mexico nederland oranje portugal psvrijnwoude qatar senegal sevilla simons sir thuisvak tinus xavi